Wisdom of Universe of kortweg WOU genoemd is de nieuwe benaming voor de healing die je in deze tijd kunt ontvangen in mijn praktijk. Het vat de mogelijkheden samen van wat er momenteel gebeurd. Ik merk dat de Access Bars behandelingen samen met de Engelen healing, energetische behandeling en inzichten van gidsen en andere licht wezens, de consulten enorm diepgaand maken. Oude patronen worden simpel losgelaten zonder er al te veel woorden aan te geven. Oude overtuigingen of hele bagagetassen vol uit het verleden. Het kan allemaal op een mooie manier geheeld worden waardoor we weer verder kunnen met onze toekomst. Ook een "vol" hoofd is supersnel weer leeg en de rust komt weer terug. Super fijn voor een diepgaande ontspanning een weldaad voor ieder mens.
Ook zijn deze behandelingen kado te geven, dus wil je eens iemand echt tijd voor zichzelf geven dan is dit een echte aanrader.
Hieronder een reactie van één van mijn cliënten.


Vandaag mocht ik mijn prijs in ontvangst nemen. Oohhh wat was dit fijn heb echt genoten. Wat kun je ervan verwachten, ja dat is lastig uit te leggen. Wat mijn ervaring is is dat het rustgevend is en dat het echt knelpunten in mijn lichaam heeft verwijderd. Het is echt een aanrader.
Dank je wel lieve Miranda ben echt superblij met dit mooie cadeau!!!!


Ook bij kinderen werkt deze methode erg goed. Kinderen die vastlopen om welke reden ook. Kunnen er na zo'n behandeling weer tegen en ervaren veel rust in hun systeem, zonder dat ze alles hoeven te vertellen. Het Universum weet wel wat er weg kan en mag.

Heb je vragen dan hoor ik het graag. De meeste behandelingen zijn binnen een uur klaar (bij kinderen vaak nog sneller). De investering in jezelf is dan 50 euro. Mocht het langer duren dan komt er 12,50 per kwartier bij.
Ik hoor het graag als jij ook een WOU behandeling wilt ervaren om je daarna weer helemaal wauw te voelen ♥


♥ NU NIEUW OPLEIDING TOT WOU-COACH ♥


WOU-coach iets voor jou??
WOU staat voor Wisdom of Universe ♥ Een geweldige combinatie van vele technieken en hulp bronnen die samen de WOU neerzetten. Een uniek concept dat enorm diepgaand is. Je kan er vele dingen mee helen en loslaten. Of het nu met edelstenen is, met de engelen of gidsen, de muziek de Acces bars het maakt allemaal niets uit. Elke behandeling is even uniek. 

Een reactie van een cliënt is:
Wou wou wou, dat is de behandeling ook echt. Een echte aanrader die enorm veel met je doet als je er voor open staat. Toen ik na de behandeling weg ging dacht ik nog,ik voel me relaxed maar dat ik zeg tjonge jonge.. nee.. maar toen kwam de week erna.. punt op punt heb ik aangepakt en allerlei processen die ik aan was gegaan tijdens de wou kwamen naar voren en ben ik doorlopen. Het heeft mij enorm geholpen en goed gedaan. Lieve Miranda je bent een topper en ik wil je graag bedanken wat je allemaal samen met mij hebt losgemaakt en aangepakt. Ik voel me zo langzamerhand bijna een ander mens en dan op een positieve manier! Heel erg bedankt!

Omdat dit zo aanslaat en ik wil dat heel veel mensen hiermee in aanraking kunnen komen wil ik een aantal mensen die zelf als healer of coach werken of dit als ouder of onderwijzer willen toepassen, deze methode overdragen.
Let op ik kan er maximaal 6 in de groep gebruiken. 

Wat gaan we doen?
* Je geeft en ontvangt.
* Alles wat ik weet deel ik met je.
* Je gaat zelf ervaren wat het met je doet.
* Na afloop ben je in staat om deze methode toe te passen bij anderen.
* Het is een methode waarin je jouw kwaliteiten uitstekend kunt inzetten.
* Het zijn 6 bijeenkomsten waarin je 3 keer geeft en 3 keer ontvangt.
* Maximaal 6 deelnemers in een groep.
* Veel ruimte voor vragen.
* Je eigen investering is 222 euro. 
* De data zijn 7,14,21 en 28 september en 5 en 12 oktober, (vrijdagochtend van 9 tot 12 uur)

Twijfel je of dit wat voor je is, of weet je zeker dat je dit wilt gaan leren. ☻ Neem dan contact met me op. Want vol is vol!! ♥ 
Ik heb er zo enorm veel zin in ♥ Voel jij de energie ook?? Kom en geef het door!!