Jaaaa.. op veler verzoek is het dan zo ver.. er komt wederom een Spiritueel Weekend..
En wel op  22-24 maart 2019.


Het is een weekend waaraan maximaal 10 deelnemers kunnen deelnemen.
De vorige weekenden waren een enorm succes waarvan de energie nog voelbaar is.
Ik laat mij leiden door de Spirits wat er mag gebeuren in het weekend. Ik weet dus ook niet van te voren wat de invulling zal zijn..
Wat wel blijkt is dat het de mensen heel veel brengt. Een ieder gaat enorm door zijn/haar eigen processen..
De energietrilling is heel hoog.. de liefde en aanwezigheid van de engelen om ons heen is erg voelbaar waardoor er veel mag en kan gebeuren..
We zitten op een top locatie met een super sfeer.. dichtbij het bos waar je mooie wandelingen kan maken.. waar over het algemeen wel ruimte voor is binnen het programma..
Het weekend is geheel verzorgd, dus incl overnachtingen en maaltijden, koffie, thee en sap.. 
En dit voor de scherpe prijs van 300 euro incl.. Wil je erbij zijn meld je dan snel aan want vol is vol..

Ook deelnemers uit vorige weekenden zijn van harte welkom.. geen weekend is hetzelfde en er zullen vast andere thema's spelen dan de vorige keer.. 
We beginnen op vrijdag, tussen 17 uur en 17.30 uur kan je aankomen en zondag om 16 uur sluiten we weer af.. 
We zijn te vinden bij De Huttert aan de Nieuwe Twentseweg 3 te Luttenberg. Voor meer informatie over de locatie klik hier.

 

Het weekend is inclusief 2 keer ontbijt, 2 keer een lunch en 2 keer een buffet.

Koffie, thee, water en vruchtensap zal er over de gehele dag voldoende aanwezig zijn.  Ook de overnachtingen zijn bij de prijs inbegrepen en allerlei tussendoortjes en fruit.

(wil je iets anders drinken dan dien je dat zelf mee te nemen).

 

 

 

 


 

 

Ik ben er trots op dat ik je dit fantastische weekend kan aanbieden voor 300 euro incl. BTW, overnachtingen en eten en drinken en de invulling..

 

De prijs is bewust zo laag mogelijk gehouden om iedereen een kans te geven om mee te doen.. Mocht dit nu moeilijkheden geven neem dan gerust contact met me op, dan kijken we samen naar eventuele mogelijkheden.. Er kunnen maximaal 10 personen meedoen en vol = vol!!

 

Voor meer informatie kan je me mailen..

 

Ik heb er reuze veel zin in en laat gebeuren wat er gebeuren mag.. Ik hoop jullie te zien tijdens dit mega weekend!

 

Graag tot ziens, laat ook alles los wat je niet meer dient!

 

Liefdevolle groet,

Miranda

 

06-46578145

bashira@live.nl

 

Enkele reacties van deelnemers na een Spiritueel Weekend..

 

* Wowww. 
Nog nagenietend van een heel liefdevolle en mooi spiritueel weekend. En wat ging ik diep en wat mocht ik veel loslaten en hoe snel de energie dan draait. Zo bijzonder. En wat een warmte en liefde was er en nog steeds in de groep (want de verbondenheid blijf je voelen). 
Miranda, superveel respect voor jou. Hoe je mij en al die anderen door de blokkades heen leidt, en toch bij jezelf blijven, pfffff petje af. 
Mooi hoe jij samen met je lichtteam en de aanwezige spirits het elke keer weer in liefde en vertrouwen omzet, waardoor ik , maar ook al de andere aanwezigen in liefde en vertrouwen naar huis zijn gegaan.waardoor ook wij ons licht mogen verspreiden. 
Liefdevolle groeten van een heel dankbaar meiske!
liefs 

 

* Lieve Miranda, 

Dit was alweer het vierde weekend waar ik bij mocht zijn. Deze keer was een dubbel cadeautje!!! Ik heb er weer enorm van genoten en ben enorm dankbaar voor alles dat heeft mogen gebeuren dit weekend. Dank je wel lieve Miranda, dat je dit mogelijk hebt gemaakt en dank je wel voor je hulp, liefde en kracht tijdens het weekend.

 

* Lieve Miranda,
Vandaag is het precies een week geleden dat ik jou heb mogen ontmoeten een heel weekend lang. Voor mij had het langer mogen duren. De energie van de groep en jouw leiderschap kwaliteiten waren compleet. Jouw pure zijn jouw openheid jouw kracht jouw warmte jouw welkom jouw zuiverheid en onvoorwaardelijke liefde brachten mij veiligheid en kon ik letterlijk en figuurlijk weer beginnen aan een nieuwe geboorte. Dank je wel voor wie jij bent. Je weet half niet hoe jij deuren kunt openen in de harten van een ieder die het proces wilt aangaan. Woorden vervagen naast de ervaring zelf. Ik heb al heel wat mogen ervaren op spiritueel gebied en vind jouw manier van werken het meest toereikend om daar te komen bij de plekken welke geheeld willen worden. Dank je lieve Miranda. Uit de grond van mijn hart: Namasté !
In Licht & Liefde, 

 

* Wat kan je zeggen over een vrouw, die zoveel uitstraalt, die heel veel liefde bij zich heeft om een heel dorp mee te vullen en wellicht wel meer.
Ik ben in ieder geval enorm blij en dankbaar dat jij mijn pad heb gekruist.Er is een hele nieuwe wereld open gegaan, waarvan ik wel wist dat die bestond maar samen met jou mocht gaan ontdekken.En de reis gaat zeker door.
Dank je wel Lieve Miranda!


* Zondagavond thuis gekomen na een fantastisch spiritueel weekend. Het blijft bijzonder dat het al na hele korte tijd zo vertrouwd en veilig voelde, het is een ervaring om nooit te vergeten. Dank je wel hiervoor Miranda!


* Afgelopen weekend samen met nog andere het spirituele weekend gehad bij miranda. Het was overweldigend mooi intens en een ervaring om nooit meer te vergeten. Het doel wat ik graag wilde bereiken heb ik bereikt in zo'n kort tijdsbestek jezelf zo mooi en puur gaan vinden jezelf weer terug vinden. Ik zou het zo weer overdoen en alles op me af laten komen het vertrouw hebben dat wat je zelf besluit altijd goed is.
Dank je iedereen die dit weekend zo mooi heeft gemaakt. Het was grandioos. 
Liefs

 

* Lieve Miranda dit was mijn tweede weekend en je had gelijk geen enkel weekend zal hetzelfde zijn en dat klopt op een ding na best een heel mooi iets en dat is de groep die word samen gesteld met je begeleiders. wat word dat gesorteerd want het vormt weer zo n eenheid.wat een liefde, vertrouwen, warmte zo super mooi dit moet je echt ervaren.En wat ik heel fijn vind na het weekend ishet nog niet klaar want dan hebben we elkaar nog steeds om ervaringen te delen en dat vind ik wel heull fijn lieve miran heel erg bedankt weer voor alles je bent een super woman en vind het fijn in jou buurt te zijn xxxx

 

* Weer terug in de wereld...na een spiritueel weekend wat eigenlijk met geen pen te beschrijven is. Dat kan je alleen maar ervaren! 
Miranda is uniek in haar manier van werken, die manier heb ik nergens anders ervaren. Zo puur, oprecht en warm. Jou volledig in je eigen Kracht laten komen, laten Zijn...
Ik ben er nog van onder de indruk!
De wereld is mooier met jou Miran!
Heel veel liefs,

 

* Hier zit ik dan, de dag na het Spiritueel Weekend, een heel erg dankbaar mens te wezen.....
Zoveel liefde, zoveel openheid, zoveel loslaten, zoveel heling, zoveel licht, zoveel leren, zoveel ervaren, zoveel voelen, zoveel kracht, zoveel ontdekken, zoveel schoonheid, zoveel transformatie, zoveel zin in de toekomst......

Miranda, vanuit het diepst van mijn hart dank je wel dat jij dit mogelijk hebt gemaakt!!!

 

* Wauw!!
In één woord geweldig!!

Wat een mooie geweldige vrouw, wat een mooie geweldige mensen, wat een mooi liefdevol, fantastisch weekend heb ik morgen ervaren/beleven afgelopen spiritueel weekend: heel fijn! 
Ook de andere aanwezigen en Engelen ben ik zeer dankbaar... 
Diep in je ziel geraakt worden, alles volledig voelbaar laten komen & laten zijn, loslaten wat losgelaten kan worden, vertrouwen & staan voor wie (en/of waar) je bent... Geweldig!

Kunnen & mogen zijn, in liefde en licht: Ja! Dat is echt geweldig Grin 

Dank je wel Miranda, medecursisten & mede aanwezigen voor jullie deel (bijdrage) bij deze geweldige ervaring... 

Zo puur, zo open & zo kwetsbaar mooi, heel fijn!! Liefs

 

Meer ervaringen zijn te vinden in het Gastenboek op deze website..


 

LOSLATEN

Om los te laten is liefde nodig.

Loslaten betekent niet dat het me niets meer uitmaakt,
Het betekent dat ik het niet voor iemand anders kan oplossen of doen.

Loslaten betekent niet dat ik ‘m smeer,
Het is het besef dat ik de ander ruimte geef,

Loslaten is niet het onmogelijk maken,
Maar het toestaan om te leren van menselijke consequenties,


Loslaten is machteloosheid toegeven,
Hetgeen betekent dat ik het resultaat niet in handen heb,

Loslaten is niet proberen om een ander te veranderen of de schuld te geven,
Het is jezelf zo goed mogelijk maken,

Loslaten is niet zorgen voor maar geven om,

Loslaten is niet oordelen maar de ander toe te staan mens te zijn,

Loslaten is niet in het middelpunt staan en alles beheersen,
Maar het anderen mogelijk maken hun eigen lot te bepalen,

Loslaten is niet anderen tegen zichzelf beschermen,
Het is de ander toestaan de werkelijkheid onder ogen te zien,

Loslaten is niet ontkennen maar accepteren,

Loslaten is niet alles naar mijn hand zetten maar elke dag nemen zoals die komt,
En er mezelf gelukkig mee prijzen,

Loslaten is niet anderen kritiseren of regulieren,
Maar te worden wat ik droom te zijn,

Loslaten is niet spijt hebben van het verleden,
Maar groeien en leven voor de toekomst,

Loslaten is minder vrezen en meer beminnen.

Nelson Mandela..