Over mij.

 

Allereerst hartelijk bedankt voor het bezoeken van mijn website. Ik hoop dat je er de informatie vindt waarnaar je op zoek bent. Mocht je na het lezen nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

 

Ik ben Miranda Veldkamp, getrouwd heb 2 heerlijke kinderen en een lieve man. We wonen samen met onze honden en pony's in het prachtige Luttenberg. Een klein plaatsje in Salland, Overijssel.

 

Eind 2007 kwam ik door wat problemen in aanraking met de spirituele wereld. Nu weet ik dat het mogelijkheden waren om te groeien en om mezelf te ontwikkelen. Destijds was dat voor mij onbekend. 

 

Ik heb in 2009 mijn praktijk geopend. 

Ik heb onder andere in 2008-2009 de opleiding tot energetisch therapeut gevolgd en met een diploma afgesloten. Daarnaast heb ik veel cursussen gevolgd zoals: communicatie, persoonlijke ontwikkeling, diverse workshops.

 

Ook ben ik Quantum Touch coach, via Yolanda van Rosmalen heb ik deze techniek mogen leren.

 

En heb ik diverse cursussen en weekenden gevolgd met betrekking tot Innerlijke Reizen.

 

Door de jaren heen heel wat aan zelfontwikkeling gedaan. Ook diverse spiegeltechnieken zijn me duidelijk geworden en kan ik praktisch toepassen. Hiermee kan ik heel fijn laten zien wat kinderen aan ouders spiegelen.

 

Ook heb ik een opleiding tot Mediumschap gedaan. En alles met elkaar combineren maakt dat de consulten uniek zijn. 

Ik vind het erg mooi om mensen op hun levenspad te mogen begeleiden. De mensen hun eigen inzichten en handvatten te geven zodat ze verder kunnen en zich bewust worden wat er speelt. Ik ben er van overtuigd dat je je eigen leven kunt creeren. Dit betekent dat je het positief en negatief kunt beinvloeden. Nu is het de kunst het negatieve aspect positief te maken en daar wil ik de mensen graag bij helpen.

 

Ik geef diverse workshops om dichter bij jezelf te komen. Om je te leren welke handvatten je hebt en waar je eigen kracht ligt. Zodat je daarop verder kunt bouwen en je leven een positieve wending krijgt. Heb je moeilijkheden of problemen, zie je het even niet meer zitten? Kom dan meedoen met de cursussen of kom langs voor een consult en we vinden samen de juiste weg om weer verder te gaan.

 

De laatste jaren is het contact met de Engelen en gidsen aan "gene"zijde steeds sterker geworden en inmiddels mag ik vanuit dit contact vele mensen begeleiden en een stuk op weg helpen. Inzichten meegeven op hun levenspad wat hele mooie resultaten heeft.

 

Ook helpen zij mij bij de diverse huisreinigingen wat een enorme impact heeft. Lees hierover meer onder het kopje Huisreinigingen.

 

De naam BASHIRA betekend brenger van goede tijden!! ik ben er trots op dat mijn praktijk deze mooie naam heeft en al vaak eer aan gedaan heeft...

 

Hieronder een meditatie die door mij is ingesproken. Ga je met me mee naar de Engelentuin?