♥ Obese in Re-Mission ♥


Oh ja dit wordt een knaller.. de energie stroomt enorm. Het is er de tijd voor.
Ik ben natuurlijk zelf ervaringsdeskundige als het om overgewicht gaat. En ja ook ik heb al heeeeeeel veel geprobeerd in mijn gehele leven. Dit speelt namelijk al veel langer. Al sinds mijn jeugd. Maar nu is het tij aan het keren. De diabetes heeft mij veel goeds gebracht. Zeker veel inzichten op het gebied van bewustwording van mijn lichaam en de voeding. Wat als gevolg had dat ik ging afvallen.


Nu kreeg ik onlangs de vraag of ik hierin niet mensen kon en wilde begeleiden. Ik heb veel zelf uitgezocht het afgelopen half jaar. Want vanuit de medische wereld werd ik weinig ondersteunt in mijn zoektocht. Dus ja waarom zou ik dan mijn zoektocht niet gaan delen met anderen. Gewoon zoals ik altijd heb gedaan. Mijn eigen kennis en wijsheid delen met anderen. Ik heb overgewicht op heel veel manieren bekeken en onderzocht.


Dus daar kan ik velen in mee nemen. Obese in Re-Mission, zo heb ik deze avonden genoemd. Waarom? Nou om de missie van het overgewicht te ontdekken. Waarom heb jij het opgebouwd dat kan vele oorzaken hebben. Die gaan we opsporen en daarnaast vele healingen doen. Een stukje begeleiding in de voeding en alles wat er nog meer bij voorbij komt. Dus voel jij je geroepen om hieraan deel te nemen laat het mij dan weten.


Je investering voor 8 maandagavonden is 222 euro. ♥ We starten op maandag 7 oktober en de laatste avond zal zijn op 2 december in de herfstvakantie hebben we vrij ♥