Lief mooi mens,

 

Het is voor mij telkens weer een feestje als ik hier berichtjes lees.. laat ze dus gerust achter!!

Ik waardeer het enorm als mensen hier hun ervaringen beschrijven om zo mede een inspiratiebron voor de ander te zijn.. En natuurlijk de dankbaarheid die uit vele berichtjes voortkomt , die is zo mooi..

 

Vanuit Licht en Liefde met jullie verbonden ♥

 


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Bianca - 2015-06-09 12:30:37

Wat kan je zeggen over een vrouw, die zoveel uitstraalt, die heel veel liefde bij zich heeft om een heel dorp mee te vullen en wellicht wel meer.
Ik ben in ieder geval enorm blij en dankbaar dat jij mijn pad heb gekruist.Er is een hele nieuwe wereld open gegaan, waarvan ik wel wist dat die bestond maar samen met jou mocht gaan ontdekken.En de reis gaat zeker door.
Grin
Dank je wel Lieve Miranda!

Louise - 2015-06-09 10:42:48

Zondagavond thuis gekomen na een fantastisch spiritueel weekend. Het blijft bijzonder dat het al na hele korte tijd zo vertrouwd en veilig voelde, het is een ervaring om nooit te vergeten. Dank je wel hiervoor Miranda!

marga - 2015-06-09 10:02:14

Afgelopen weekend samen met nog andere het spirituele weekend gehad bij miranda. Het was overweldigend mooi intens en een ervaring om nooit meer te vergeten. Het doel wat ik graag wilde bereiken heb ik bereikt in zo'n kort tijdsbestek jezelf zo mooi en puur gaan vinden jezelf weer terug vinden. Ik zou het zo weer overdoen en alles op me af laten komen het vertrouw hebben dat wat je zelf besluit altijd goed is.
Dank je iedereen die dit weekend zo mooi heeft gemaakt. Het was grandioos.
Liefs marga

Margreet van der Steege - 2015-06-08 15:11:58

Het was een bijzondere belevenis om met een groep lieve dames een spiritueel weekend te mogen meemaken onder leiding van Miranda Veldkamp.
Wat gebeurde er veel en wat was het geweldig om de energie door mijn handen te voelen stromen toen we op een plek waren waar leilijnen lopen en ik een boomstam vasthield! Luisteren naar de stem in jezelf en dichtbij jezelf blijven dat lukte me goed door met mijn ogen dicht naar mooie muziek te luisteren die mijn hart raakte! Met tranen in mijn ogen heb ik afscheid genomen van veel lieve mensen en een bijzondere begeleidster!
Miranda dankjewel voor wat ik via jou heb mogen ontvangen!


Georgette - 2015-06-08 13:38:42

Gisteravond thuis gekomen na een ontzettend mooi spiritueel weekend, wat een ervaring, het was en is nog steeds zo mooi, de energie voel ik nog stromen en ik ben er zo dankbaar voor.
er is veel gebeurd in het weekend en bij mij heeft het altijd tijd nodig om in te zakken en dat gebeurde vanmorgen ook.
dankbaar voor alle mooie momenten en de ervaringen van anderen, alles paste gewoon...en alles klopte tot aan het weer toe

wendy - maandag 8 juni 2015

Na een fantastisch spiritueel weekend zit ik hier nu dankbaar te zijn! Het is bijna ongelooflijk hoeveel er in 48u daadwerkelijk kan veranderen!Elke dag zat vol verrassingen met cadeautjes. Het samen zijn , het delen, de veiligheid, de warmte en de liefde die zo voelbaar is! Het weekend is een geweldige manier om thuis te komen bij jezelf toen ik gisteravond thuis kwam voelde ik onmiddellijk de liefde in ons huis fantastisch gevoel echt waar, ik volg nu mijn hart en gisteravond was mijne lieve man in slaap gevallen normaal zou ik roepen op hem ik ben naar hem toegegaan en heb hem wakker gekust en voelde de liefde door mijn hart stromen en hij was blij dat hij terug zijn vrouw had zoals ik vroeger was en ook was mijne man blij met zijn prachtig mooie ei hij heeft het onmiddellijk op de slaapkamer gezet waar hij het wilde hebben en het heeft zijn werk gedaan toen ik deze morgen Goedemorgen lieverd zei vroeg ik heb je lekker geslapen lieve schat ja zegt hij ik heb nog nooit zo goed geslapen wauw fantastisch om te horen ik ben zelfs al gestopt met mijn slaappil alleen nog mijne doorslaper en 's morgens geen xanax meer en ook geen dafalgan meer weeral 3 pillen minder heb ik zelf gedaan echt fier en trots op mijzelf, dankjewel dat jij dit mogelijk hebt gemaakt, miranda !!!! Grin

Anjo - 2015-06-08 12:11:54

Vandaag, de dag na het geweldige Spiritueel Weekend, zit ik hier nog steeds ontzettend dankbaar te zijn. Het is (bijna) ongelofelijk hoeveel er daadwerkelijk kan veranderen in 48 uur....
Voor mijzelf kan ik het het beste verwoorden met mijn persoonlijke versie van het nummer "How could anyone":
How on earth could I ever tell me
that I'm anything less than beautiful?
How on earth could I ever tell me
that I'm less than whole?
How on earth could I fail to notice
that my loving is a miracle?
How deeply I'm connected to my soul.....!!
Dank je wel dat jij dit mogelijk hebt gemaakt, Miranda!!!!

Marjan - 2015-06-08 11:14:24

Na een fantastisch spiritueel weekend zit ik hier nu dankbaar te zijn! Elke dag zat vol met cadeautjes. Het samen zijn, het delen, de veiligheid, de warmte en de liefde die zo voelbaar is! Het weekend is een geweldige manier om thuis te komen bij je Zelf! Dank je wel Miranda! Grin

Sandra - 2015-06-08 10:31:56

Gisteren terug gekomen van een SUPERGEWELDIG weekend. Het was erg mooi, bijzonder, ontroerend, fijn en genieten. Ik mocht een blokkade loslaten die me al 34 jaar aan het plagen was. Nu deze blokkade weg is, voel ik me nieuw en herboren. Mede dankzij jou kon ik de blokkade eruit gooien en dat voelt ontzettend fijn.
Miranda, ongelooflijk bedankt voor dit weekend, de energie was geweldig en het was echt een cadeautje. Ik kan nog wel veel meer schrijven, maar er zijn geen woorden voor te vinden die de lading dekken kan.

Miranda - 2015-05-09 19:03:07

Twee weken geleden hebben wij een huisreniging mogen doen. In december zijn wij ouders geworden van een tweeling. Onze jonge dame sliep overal heerlijk. Behalve in ons eigen huis. Elke avond als we haar slaapkamer binnen liepen gilde ze alles bij elkaar. Het werd steeds extremer. Gillend lag ze in haar bedje. Samen met Miranda zijn wij door het huis gegaan. Een zeer bijzondere ervaring. Onze kleine meid heeft sindsdien niet meer gegild als we haar naar bed brachten. Ze valt heerlijk in slaap, elke avond. Wij zijn dankbaar dat we dit samen hebben mogen doen en willen graag, met dit berichtje, anderen aanmoedigen om het te doen.

Ons - 2015-04-14 21:08:50

Miranda heeft ons fantastisch geholpen met onze kinderen welke onrustig en met regelmaat niet goed konden slapen. Sinds de komst van Miranda is de rust teruggekeerd en daar zijn we zeer content mee! Nogmaals dank Miranda!!

Jo-anna - 2015-02-14 07:40:06

Lieve Miranda

Afgelopen healingsavond heeft mij veel gebracht. Wat een ruimte die mij gegeven werd om mijn verhaal te doen en wat een begrip. Dank jullie wel voor jullie openheid, wauw wat een geweldige groep mensen!

Dank je wel voor je warmte, begrip en de groei die het mij nu al heeft gebracht en nog verder gaat brengen. Liefs Jo-anna


renate - 2015-01-21 08:20:17

Lieve Miranda dit was mijn tweede weekend en je had gelijk geen enkel weekend zal hetzelfde zijn en dat klopt op een ding na best een heel mooi iets en dat is de groep die word samen gesteld met je begeleiders. wat word dat gesorteerd want het vormt weer zo n eenheid.wat een liefde, vertrouwen, warmte zo super mooi dit moet je echt ervaren.En wat ik heel fijn vind na het weekend ishet nog niet klaar want dan hebben we elkaar nog steeds om ervaringen te delen en dat vind ik wel heull fijn lieve miran heel erg bedankt weer voor alles je bent een super woman en vind het fijn in jou buurt te zijn xxxx

Ann - 2015-01-20 22:27:16

tranen gevloeid
harten open gebloeid
mensen gegroeid
wat kan er veel op een weekend gebeuren.
Dank je Miranda voor het wonder dat we allemaal samen mochten beleven, dank je groep voor de veiligheid waarin we konden en durfden voelen, groeien en helen. De wereld heeft er weer heel wat vuurtjes bijgekregen.

Marjan - 2015-01-19 14:27:26

Weer terug in de wereld...na een spiritueel weekend wat eigenlijk met geen pen te beschrijven is. Dat kan je alleen maar ervaren!
Miranda is uniek in haar manier van werken, die manier heb ik nergens anders ervaren. Zo puur, oprecht en warm. Jou volledig in je eigen Kracht laten komen, laten Zijn...
Ik ben er nog van onder de indruk!
De wereld is mooier met jou Miran!
Heel veel liefs,
Marjan

Anjo Adriani - 2015-01-19 13:17:25

Oeps, klein foutje in de datum.
Moet natuurlijk zijn 16, 17 en 18 JANUARI 2015!!

Anjo Adriani - 2015-01-19 12:34:43

Het spiritueel weekend van 16, 17 en 18 februari 2015......
Het weekend waarin ik heb durven praten over datgene waar ik het liefste over zweeg. Het weekend waarin ik in een nieuwe dimensie de liefde mocht voelen waarvan ik dacht dat ik hem kwijt was. Het weekend waarin koesterende engelenvleugels om mij heen geslagen werden op de momenten dat ik dacht dat ik van mijn hoeven zou storten.
Het weekend waarin ik heb mogen ervaren dat er ruimte in mijn hart kan komen door het open te zetten zodat Licht en Liefde in elk hoekje en gaatje kunnen schijnen en stromen.
Het weekend waarin Anjo heel veel meer Anjo geworden is.

Miranda, dank je wel voor wat jij allemaal mogelijk maakt!!!

Yvette Wagenmans - maandag 19 januari 2015

Het Pure zijn...
het meisje is nu samengesmolten met mij van nu. en ik mag regelmatig terug naar mijn hart van het pure zijn...
ik heb genoten van het supermooie spirituele weekend van 16, 17 en 18 januari 2015...
Nu ik dit schrijf besef ik wat voor een kado ik mijzelf heb gegeven. de rust en de tijd te nemen voor mijzelf waardoor ik mijn inzicht heb gekregen.." als helder kristal" de engel van inzicht net als de boodschap op de slaapkamerdeur die Miranda heeft geplaatst.
bedankt lieve Miranda, alle lieve dames, maar ook zeker mijzelf..
ik heb genoten,gelachen, gehuild en gekletst. en mijn vader, Lyon mijn jongste zoon, en ikzelf als jong meissie kwam dit weekend regelmatig naar voren in de meditaties. samen met mijzelf als puur meissie heb ik mijn pure zijn weer teruggevonden haar in de armen gesloten en in mijn hart gezet en nu mag ik stralen!!

Het besef al lopend langs een heel mooi pad langs de boksloot zag ik wat voor een weg ik al had gewandeld in mijn leven: de blokkades zichtbaar gemaakt door de bulten riet en rotzooi wat uit de sloot (vergelijkbaar als mijn levensstroom) is opgegraven en wat nog weggehaald mag worden door de " engelen". maar daar hoef ik niets meer mee te doen.en de plek waar we samenkwamen voor meditatie was voorbij al mijn blokkades en daar was alleen maar ZIJN! de stroming van het water, ik voelde de kracht en ik stond met mijn schoenen aan de rand van het water, waar de golfjes mij raakten op de grens van het water en het zand. en van daaruit stroomt het water verder. het was superfijn. dit weekend heb ik veel rust voor mijzelf gecreeerd en dat voelde goed en nu nog steeds.
en als laatste het 1-op-1 gesprek met Miranda, dat ik het pure meisje weer in me heb opgenomen en met dat vertrouwen dat: ALLES WAT IK DOE EN ZEG ALTIJD WORDT DOORGEGEVEN EN GELEID DOOR "BOVEN".

bedankt en het besef hoe groots ik ben..is er nog niet, maar wat ik wel weet is dat ik nu BEN! EN IK STA ER MIDDENIN!
FOCUS OP WAT IK WIL EN MIJ DAARDOOR LATEN LEIDEN! Grin Grin

Anjo Adriani - 2014-12-10 18:40:55

Miranda helpt mij om steeds weer een drempel in mijn leven te overwinnen. Elke keer wanneer ik opnieuw over zo'n drempel stap voel ik dat haar kracht een steun in mijn rug is. Ik kan (en dat hoort niet echt bij mij) niet de goede woorden vinden om te beschrijven wat een enorme steun dat voor mij is....
Miranda, dank je wel!! Majestueuze engelen, dank jullie wel!!!

Henk Janssen - woensdag 10 december 2014

Hallo Miranda,

Ik heb je een jaar of vier geleden leren kennen. Jij kwam als deelneemster aan een beginnerscursus intuïtieve ontwikkeling waarin ik Selma mocht assisteren. Het werd een aantal mooie en sprankelende avonden en toen al spatte jouw nieuwsgierigheid en enthousiasme er van af.
Later heb ik met Judith, door jouw bemiddeling een huisreiniging, incl. paarden en honden bij je broer gedaan. Toen jij zo’n vier jaar geleden jouw eerste stappen in spiritueel werk zette, was het allemaal nog wat aarzelend. Nu lijkt het alsof je helemaal los bent gegaan.
Ik volg jou een beetje met al je initiatieven op FB. Eerlijk gezegd kan ik jouw tempo niet bijhouden. (dat zegt enkel iets over mij)
In korte tijd was je in staat om meer dan 3000 likes te scoren. Geweldig!! Je hebt heel wat te bieden. Maar dat is niet het enige wat ik in je bewonder.
Jij bent iemand van het “nieuwe Wij” zoals ik het noem; mensen die sterk zijn in zichzelf, hun eigen koers en zielenplan volgen en daarnaast in staat zijn om samen te werken. Zo nodig schuif je ook “klussen” door, wanneer je voelt dat zelf (nog) niet aan te kunnen. (Denk aan de afstandsbehandeling Pascale, België)

Ik wil je ons boek "Onderweg naar Meesterschap" aanbieden, we weten dat het op jouw verlanglijstje staat. En, bij veel geven hoort ook ontvangen ;)
Lieve groet van Henk en Judith
Grin

Renate - 2014-09-08 20:54:00

Lieve Miranda,
Wat heb ik een ongelooflijk mooi weekend gehad.
Zoooo bijzonder wat we allemaal mochten ervaren.
En de groep: wauw wat een mooi stel mensen.
Allemaal heel erg bedankt,
Knuf Renate

Anjo Adriani - 2014-09-08 13:54:24

Hier zit ik dan, de dag na het Spiritueel Weekend, een heel erg dankbaar mens te wezen.....
Zoveel liefde, zoveel openheid, zoveel loslaten, zoveel heling, zoveel licht, zoveel leren, zoveel ervaren, zoveel voelen, zoveel kracht, zoveel ontdekken, zoveel schoonheid, zoveel transformatie, zoveel zin in de toekomst......

Miranda, vanuit het diepst van mijn hart dank je wel dat jij dit mogelijk hebt gemaakt!!!
Liefs, Anjo

Kristel Tatje - 2014-09-07 20:18:24

" Zo puur, zo open & zo kwetsbaar mooi, heel fijn!! Liefs Kristel "

Wil ik heel graag aan toevoegen:

Een ieder in en vanuit zijn/haar eigen kracht!

Kristel Tatje - 2014-09-07 20:16:50

Wauw!!
In één woord geweldig!!

Wat een mooie geweldige vrouw, wat een mooie geweldige mensen, wat een mooi liefdevol, fantastisch weekend heb ik morgen ervaren/beleven afgelopen spiritueel weekend: heel fijn!
Ook de andere aanwezigen en Engelen ben ik zeer dankbaar...
Diep in je ziel geraakt worden, alles volledig voelbaar laten komen & laten zijn, loslaten wat losgelaten kan worden, vertrouwen & staan voor wie (en/of waar) je bent... Geweldig!

Kunnen & mogen zijn, in liefde en licht: Ja! Dat is echt geweldig Grin

Dank je wel Miranda, medecursisten & mede aanwezigen voor jullie deel (bijdrage) bij deze geweldige ervaring...

Zo puur, zo open & zo kwetsbaar mooi, heel fijn!! Liefs Kristel

Marij - 2014-08-25 21:24:38

Hallo Miranda

Wat een mooie site!! Lees alles vol bewondering!
Wat een groot gebaar om mensen online te helpen,dat is werken diep vanuit je hart.

veel liefs Marij Grin