Lief mooi mens,

 

Het is voor mij telkens weer een feestje als ik hier berichtjes lees.. laat ze dus gerust achter!!

Ik waardeer het enorm als mensen hier hun ervaringen beschrijven om zo mede een inspiratiebron voor de ander te zijn.. En natuurlijk de dankbaarheid die uit vele berichtjes voortkomt , die is zo mooi..

 

Vanuit Licht en Liefde met jullie verbonden ♥

 


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Sandra - 2016-10-19 13:22:19

Wat was het weer een supergeweldig gaaf weekend. Het was mijn derde weekend en toch weer anders dan de anderen.
Zo'n enorme verbondenheid, zo'n enorm mooie groep en heel erg veel liefde. De processen bij ieder gingen heel diep, maar leverde zo ontzettend veel mooie dingen op. En Miranda, wat was en ben je weer geweldig! Zo vanuit enorme liefde een weekend begeleiden en handvatten geven om verder te kunnen. En mede daardoor konden we op diep niveau grote processen helen. Eindelijk leerde ik het knopje weer te vinden waardoor ik mijn gevoel weer aan kon drukken, zodat ik na zoveel jaren weer emoties kan voelen en is eindelijk een stuk wat goed vast is gaan zitten, weer geheeld. Ik leef weer en kan eindelijk zeggen dat ik van mezelf houd en trots ben op mezelf. Ik voel me niet meer onzichtbaar!
Ik wil je nogmaals bedanken voor je kracht, je liefde, je handvatten, gewoon om wie je bent!! Het valt niet beschrijven met woorden wat voor kanjer je bent.

Sandra M - 2016-10-19 10:58:47

Afgelopen weekend voor de eerste keer deelgenomen aan het spirituele weekend. Ik kende Miranda niet alleen via facebook. Ook kende ik de deelnemers niet. Mijn gevoel zei een tijdje geleden al toen ik een keer iets over het spirituele weekend tegenkwam daar moet ik naar toe. Op het moment dat ik me kon opgeven heb ik dat dan ook meteen gedaan. Geen idee wat me te wachten stond maar ik voelde gewoon dat ik dit moest doen. En wat heb ik een fantastisch weekend gehad. Ik heb stuk voor stuk lieve en mooie mensen ontmoet. Ieder met haar eigen stukje en processen. Zo ook ik. Wat heb ik het zwaar gehad en wat ben ik blij dat ik hier doorheen ben gegaan. Wat heeft het mij veel gebracht. Ik sta weer in mijn kracht. Ik mag zijn wie ik ben! En Miranda jij liet mij niet in de steek!

Anjo Adriani - woensdag 19 oktober 2016

Twee jaar geleden ging ik voor het eerst naar een Spiritueel Weekend van Miranda. Inmiddels heb ik mijn 6e weekend meegemaakt en ben ik met een hart vol dankbaarheid weer thuis. Elke weekend heeft gezorgd voor veranderingen in mijn zien, voelen, denken etc. en dit afgelopen weekend heeft gezorgd voor een heel grote omslag in mijn leven.
Ik heb (eindelijk) de keus gemaakt om te gaan staan in mijn eigen kracht en om te vertrouwen op mijn eigen vleugels.....!! Met als gevolg dat ik nu weet dat ik wil gaan verhuizen naar een heel ander deel van Nederland!!
Ja, ik ben een heel dankbaar mens dat met verwachtingsvolle kinderogen kijkt naar een toekomst die zich plotseling aan het ontvouwen is....
Lieve Miranda, jij creëert elke keer opnieuw de omstandigheden waarin ieder mens zijn/haar pad kan gaan ontdekken. Dank je wel!!!!

Martine - 2016-09-20 14:06:16

Vorige week toen het nog fantastisch fietsweer was mocht ik mijn gewonnen fietsconsult 'opmaken'.
Wa een heerlijke middag was het! De kleine dingen die je opvallen en gebeuren vertelde zoveel over mezelf. Van een boom die andere kleuren had dan de rest, ik die het mulle zand eng vind om over te fietsen, bij tegenliggers plaatsmaken... Al kletsend praatten we over gebeurtenissen in mijn leven en mocht ik even teruggaan naar het moment dat ik als klein meisje zelf naar school ging. En even voelen hoe dat was... Er is zoveel geheeld die middag. Ook een wandelingetje over de heide was prachtig.
Het was mijn beste verjaardag ooit. Bedankt Miranda!

Marion - 2016-02-11 13:40:56

Wij hebben de ervaring mogen opdoen van een huisreiniging. We hadden veel aan de hand in ons gezin. het huis voelde niet rustig.
onze dochter sliep onrustig en kreeg vaak bezoek van boven, lichamelijk klachen enz.
Miranda is langs geweest en heeft ons hierbij heel fijn geholpen. er kwamen fijne herinneringen naar boven maar ook wel eens wat mindere. Miranda handelt vanuit haar hart en dit is zo goed te voelen. We vonden het een hele positieve ervaring
waarbij een wereld voor ons open ging en we ook werden bevestigd in ons eigen gevoel.

mooi hoe de dingen lopen zoals ze lopen!

Ben - 2016-02-03 23:05:19

De ervaring van een spirituleek: Ik word achtervolgd.

Je kunt het niet zien, horen of vast pakken, maar het komt met razende snelheid achter me aan.

Alle dingen wat ik afgelopen weekend heb mee gemaakt. Steeds komen flarden van de herinneringen voorbij.

Ook klinkt de muziek uit de radio anders, mensen zijn anders. Zelfs de regendruppels zijn anders. In eens is er niemand meer te vinden die meer of minder is dan de ander……wonderbaarlijke wereld.

Het lijkt wel of de ervaringen ” rijpen”. In eerste instantie kon ik alles nog aardig uitleggen in mijn “boeren” verstand. Maar naar mate de tijd verstrijkt, bedenk ik me dat het allemaal wel heeeel bijzonder is.
Een van de mooiste dingen is de totale acceptatie in kwetsbaar- en eerlijkheid. Da’s eigenlijk al best heftig, maar ging moeiteloos. Al die levenservaringen van “ons” (blijft een groep hè) en de onderlinge verbanden…onmeunig mooi.

Superlatieven schieten te kort, maar ik ga het toch proberen: blaksums mooi volk! THX!
30-01 for ever.

Anjo Adriani - 2016-02-02 21:01:13

Het was mijn 5e weekend. Ja, ik ben een ervaringsdeskundige. En die ervaring leert mij dat geen een weekend hetzelfde is. Ook deze keer was het weer zo ontzettend mooi. Datgene wat ik zag gebeuren bij de groepsgenoten en zeer zeker ook wat ik voelde gebeuren in mijzelf. Ik ben in het bezit van 2 lange benen maar de spirituele weg kan ik maar op 1 manier afleggen: stapje voor stapje.
Ik heb een heleboel mogen loslaten, er is een heleboel vertrouwen voor in de plaats gekomen. Ja, ik heb de schittering in mijzelf gevonden en ik merk dat die blijft!!
Lieve Miranda, dank je wel dat jij dit steeds weer mogelijk maakt!!!!

marijke - 2016-02-02 15:29:34


Wat een bijzonder mooi en schitterend weekend heb ik mogen ervaren.
Ik had geen idee wat ik mocht verwachten dus liet ik dat alvast maar los.
Dan kom je in een groep met 14 mensen die je niet kent en wat blijkt, zondagmiddag heeft ieder van die mensen een stukje van mij in zich en laat het zien.
Ik zag zo langzaam aan de puzzel vorm krijgen, ieder stukje paste op de juiste plek.
Door samen te praten, te voelen en open te staan voor elkaar werden we een geheel. De kracht van de groep, het heldere licht, de schittering was daar en ja we hoeven alleen maar even terug te kijken en het gevoel zal er weer zijn. Iedereen heel erg bedankt en Miranda natuurlijk voor al je liefde en licht. Grin

Sandra - 2016-02-02 14:57:28

Hoi lieve schat!

Wat was het weer een geweldig, onbeschrijfelijk weekend. Wat gaaf dat ik mijn eigen grote licht en immense kracht mocht ontdekken. Ik wist wel dat ik het afgelopen jaar hard gegroeid was, maar dat ik dit dit weekend mocht ervaren, was een cadeautje op het harde werk van het afgelopen jaar. Had niet verwacht dat ik nu al zo'n groot cadeau zou krijgen.
Lieverd, je hebt het weekend weer fantastisch gedaan met hulp van je lichtteam.
Ik ben je zo enorm dankbaar voor dit weekend, maar ook voor het afgelopen jaar. Mijn dankbaarheid valt niet in woorden uit te drukken, die is zo immens groot.
Hele dikke kus en knuf!

Marieke - 2016-01-30 20:31:30

Na veel dingen te hebben geprobeerd kwamen we via via bij jou terrecht! Onze dochter is hooggevoelig en liep tegen veel dingen aan waardoor ze soms zo heftig reageerde. Na veel dingen te hebben geprobeerd ben ik bij jou geweest. Hier kwam veel naar boven en jij hield mij een spiegel voor. Je weet het allemaal wel maar als je daar dan zit en alles komt eruit is zo fijn. Dus samen hard gewerkt. Onze dochter kwam er s' avonds of s' nachts altijd uit en hier wilde we graag verandering in brengen. Miranda is hier een keer thuis geweest. Later nog een huisreiniging gewonnen waar we zo ontzettend blij mee waren en zijn. Een paar dagen later sliep ze ineens weer in haar eigen bed. We zijn zo mega blij wat Miranda heeft gedaan. En tenslotte ontzettend trots op haar en op ons want het was soms best pittig. Samen zijn we nog sterker geworden. En hebben meer zelfvertrouwen gekregen door alles. We weten Miranda te vinden zijn haar heel dankbaar. Grin

Miranda - 2016-01-16 11:56:43

Handelen in het nu is de cursus die ik de afgelopen weken heb gevolgd. Het was een bijzondere ervaring. Tijdens de avonden werden spiegels omgedraaid en ik kreeg handvaten om het zelf te kunnen doen. Wat is dat mooi! In het dagelijks leven komen dingen op je pad. Tijdens de cursus kreeg ik inzicht waarom het op mijn pad kwam en wat ik er mee mocht doen. Gedurende de cursus kreeg ik steeds meer vertrouwen om vanuit mijn hart te leven. Mijn huidige baan sloot daar steeds minder goed op aan. De cursus is nu een aantal weken geleden afgelopen. Tijdens de laatste avond heb ik het universum gevraagd om mij te helpen met mijn toekomst. Mede door Miranda kon ik dat in vol vertrouwen doen. Aankomende week rond ik mijn werkzaamheden af en stop ik met mijn baan. Ik ga mijn eigen hart volgen. In volle vertrouwen! De cursus heeft, voor mij, hierin een belangrijke rol gespeeld! In volle vertrouwen en in vertrouwen dat mijn spiegels mij de weg wijzen, ga ik mijn toekomst tegemoet!

Lieve groet, Miranda

Jacqueline - 2016-01-10 14:35:11

Miranda wat een emotie bracht de huisreiniging bij ons los en wat een rust heeft het gegeven. Je weer thuis voelen in je eigen huis. En antwoorden gekregen op de signalen die overledenen ons gaven. Signalen die wij niet konden plaatsen maar dankzij jou begeleiding ze een naam hebben gekregen en een plek. Dank je! Grin

Anja - zaterdag 14 november 2015

Ik was blij verrast dat ik een consult bij jou heb ik gewonnen met de herfstactie. Dit kwam voor mij precies op het juiste moment. Ik ben samen met mijn dochter bij je geweest en werden warm ontvangen. Je liet zowel mijn dochter als mij weten dat we meer van ons zelf moeten houden en ons hart moeten openstellen. Meer genieten van het leven, tijd maken voor leuke dingen en vooral houden van ons zelf. Dan kunnen we veel bereiken in ons leven. Mijn dochter heeft veel vertrouwen gekregen en ging stralend bij je weg. Ook ik ben ervan overtuigd wat met jouw adviezen te doen en ga zeker nog de cursus Handelen in het Nu bij je volgen. Er zitten nog veel blokkades in me, waar ik samen met jou aan kan werken. Ik heb er vertrouwen in dat dit goed komt en dankzij jou anders in het leven kom te staan. Want dat is wat ik wil, meer genieten van het leven en gelukkig zijn.

Jetty - 2015-10-16 22:59:36

Lieve Miranda,
Vandaag is het precies een week geleden dat ik jou heb mogen ontmoeten een heel weekend lang. Voor mij had het langer mogen duren. De energie van de groep en jouw leiderschap kwaliteiten waren compleet. Jouw pure zijn jouw openheid jouw kracht jouw warmte jouw welkom jouw zuiverheid en onvoorwaardelijke liefde brachten mij veiligheid en kon ik letterlijk en figuurlijk weer beginnen aan een nieuwe geboorte. Dank je wel voor wie jij bent. Je weet half niet hoe jij deuren kunt openen in de harten van een ieder die het proces wilt aangaan. Woorden vervagen naast de ervaring zelf. Ik heb al heel wat mogen ervaren op spiritueel gebied en vind jouw manier van werken het meest toereikend om daar te komen bij de plekken welke geheeld willen worden. Dank je lieve Miranda. Uit de grond van mijn hart: Namasté !
In Licht & Liefde, Jetty


Anja Kolthof - 2015-10-14 19:18:29

Lieve Miranda,
bedankt voor het consult van vanochtend. Je hebt me veel inzichten gegeven en me geholpen met een begin te maken in het opruimen van blokkades. Ik wil hier nog graag verder aan werken in een dagworkshop. Hoop dat er snel weer een komt en dat ik er bij mag zijn. Je hebt me in ieder geval ook al ontzettend veel positieve energie gegeven. Dit had ik veel eerder moeten doen!

Saskia Ogink - 2015-10-14 09:10:49

Lieve Miranda,

Dit was alweer het vierde weekend waar ik bij mocht zijn. Deze keer was een dubbel cadeautje!!! Ik heb er weer enorm van genoten en ben enorm dankbaar voor alles dat heeft mogen gebeuren dit weekend. Dank je wel lieve Miranda, dat je dit mogelijk hebt gemaakt en dank je wel voor je hulp, liefde en kracht tijdens het weekend. ???????? veel liefs, Saskia

Yvette Wagenmans - 2015-10-13 22:19:55

Wowww.
Nog nagenietend van een heel liefdevolle en mooi spiritueel weekend. En wat ging ik diep en wat mocht ik veel loslaten en hoe snel de energie dan draait. Zo bijzonder. En wat een warmte en liefde was er en nog steeds in de groep (want de verbondenheid blijf je voelen).
Miranda, superveel respect voor jou. Hoe je mij en al die anderen door de blokkades heen leidt, en toch bij jezelf blijven, pfffff petje af.
Mooi hoe jij samen met je lichtteam en de aanwezige spirits het elke keer weer in liefde en vertrouwen omzet, waardoor ik , maar ook al de andere aanwezigen in liefde en vertrouwen naar huis zijn gegaan.waardoor ook wij ons licht mogen verspreiden.
Liefdevolle groeten van een heel dankbaar meiske!
liefs Yvette????

Louise - 2015-10-13 20:27:47

Lieve Miranda, het spirituele weekend in oktober 2015 was mijn 2e weekend en het was wederom fantastisch! Wat een mooie groep mensen, wat een humor, een ervaring die ik niet had willen missen. Bedankt voor je mooie inzichten, je begeleiding en niet te vergeten Jochem Mijer, het was geweldig!

Gerben Gerrits - 2015-10-13 19:24:09

Lieve Miranda , wat heb ik een geweldig spiritueel weekend gehad ! Ik heb veel dingen overwonnen dankzij jou maar ook dankzij iedereen die mee was met het Spiritueel Weekend.
Een weekend met veel verwonderlijke inzichten met veel emoties die we met ons allen konden delen en dat was heel waardevol en speciaal ! Veel blokkades kunnen oplossen zodat ik weer verder kan. Maar het was ook een weekend vol gezelligheid , de slappe lach en natuurlijk op en top verzorgd. Ik raad iedereen aan om het gewoon eens mee te maken, want die energie, liefde en wijsheden die je meekrijgt zijn de cadeautjes en geven je verlichting en weer kracht om verder te gaan waar je altijd tegenop hebt gekeken !
Bedankt Miranda je bent een lieverd een topper en een kanjer!
Grin Grin

Anjo Adriani - 2015-10-13 15:51:24

Het was mijn vierde Spiritueel Weekend en het was opnieuw ontzettend indrukwekkend. Geen enkel weekend is hetzelfde maar ze zijn allemaal zo mooi.... Ook deze keer ging ik diep, vloog ik hoog en heb ik zo héél veel mogen leren.
Ik merk dat ik iedere keer een stap (of meer) verder kom en nu ik weer thuis ben merk ik hoezeer zeker dit laatste weekend mijn leven veranderd heeft.
Miranda, mooi mens, dank je wel dat je dit steeds weer mogelijk maakt!!!

christa jansen - 2015-10-13 13:35:29

lieve Miranda, het spirituele weekend is in een woord niet te beschrijven, er mocht zoveel gebeuren. bij aankomst voelde het gelijk al als vertrouwd. alsof ik thuis was gekomen. ook al kende ik helemaal niemand. vele emoties mochten loskomen gepaard met een lach en een traan en iedereen mocht in zijn eigen proces groeien. ik heb veel geleerd. en heel veel liefde gevoeld en nog steeds. ik zou dit voor geen goud hebben willen missen. het was de lange auto rit dubbel en dwars waard. dankjewel lieve Miranda dat je dit weekend mogelijk hebt gemaakt

Sandra Gerrits - 2015-10-13 12:34:00

DIe vraagtekens moeten natuurlijk uitroeptekens zijn

Sandra Gerrits - 2015-10-13 12:32:42

Lieve Miranda,

Wat ben ik toch blij dat ik je weer heb leren kennen. Je maakt echt het verschil! Als ik terug kijk naar dit jaar, merk ik dat ik erg gegroeid ben en het leven zoveel mooier is. Ik merk de verandering in mezelf tov een jaar geleden. Dankjewel voor alle handvatten en inzichten die je telkens aanreikt. ????

Mirjam - 2015-10-13 11:46:49

Het spirituele weekend van oktober 2015 was in een woord fantastisch!!!
Wat een geweldige groep mooie mensen.
In het begin van het weekend ben je nog onbekenden voor elkaar, maar ongelooflijk hoe snel het al helemaal vertrouwd en veilig voelt waardoor iedereen zijn eigen processen aan kan gaan.
iedereen heeft respect voor elkaar en steunt elkaar, voelt als een warm bad.
En dit alles onder de fantastische begeleiding van Miranda, die je echt thuis en veilig laat voelen. Een weekend om nooit meer te vergeten!

Karin Marinus - 2015-09-02 20:44:58

Het is alweer een poosje geleden dat Mairanda een huisreiniging bij ons heeft gedaan. Het was bijzonder om te zien hoe zij in contact kwam met mijn overleden schoonmoeder en mijn overleden moeder, die me via Miranda liet weten hoe trots ze op me was. Het was een bijzondere ochtend waarin Miranda mij veel heeft geleerd en waar ik nog lang profijt van heb gehad (en nog steeds eigenlijk). Bij moeilijke momenten denk ik hier weer aan en ben ik Miranda eeuwig dankbaar voor haar gave!