Lief mooi mens,

 

Het is voor mij telkens weer een feestje als ik hier berichtjes lees.. laat ze dus gerust achter!!

Ik waardeer het enorm als mensen hier hun ervaringen beschrijven om zo mede een inspiratiebron voor de ander te zijn.. En natuurlijk de dankbaarheid die uit vele berichtjes voortkomt , die is zo mooi..

 

Vanuit Licht en Liefde met jullie verbonden ♥

 


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Patricia Koerhuis - 2019-12-27 10:02:55

Lieve Miranda ,
In de afgelopen jaren ging mijn koers vaak richting Luttenberg cursussen, weekenden, consulten en workshops . (spiriwiri groep???? )Veel tranen hebben gevloeid, alle lachspieren zijn getraind. Inzichten kwamen kwamen altijd.

Samenvattend van al die jaren heb ik van je geleerd VERTROUWEN

Ik heb genoten, mijn dankbaarheid stijgt boven woorden uit .
Heel veel succes en geluk en liefde op je pad , veel liefs Patricia

Judith Bons - 2019-12-17 20:15:32

Hallo Miranda,
Tom en ik willen je via deze weg hele veel succes wensen in het pad die je nu gaat volgen. Wij hebben nog steeds veel aan de boodschappen en oefeningen die wij hebben ontvangen. Heel erg bedankt!! Fijne feestdagen en een liefdevol 2020!!
Groetjes familie Bulsink

Gertie arts - 2019-12-08 12:34:55

Eigenlijk alles maar het mooiste was de gewonnen trading. Succes met alles wat je nog gaat doen.
Liefs gertie arts???????? Grin

Denise v hoorn - 2019-12-07 22:43:20

Lieve meid.
Met mijn backpacker tas ging ik met me moeder mee naar het weekend. Wat een mooie en lieve mensen kwam ik daar tegen. Jij bevestigde dat ik op het juiste pad zat en de keuzes die ik had genomen, dat voelde goed. De band met mijn moeder is nu onbreekbaar en super sterk. Voor altijd dankbaar ben ik daarvoor. De lieve knuffels die ik kreeg en gaf zitten voor altijd in mijn hart. Dank je wel voor dit avondtuur.

Sandra - 2019-12-07 17:23:03

Lieve schat, de afgelopen 10 jaar zó ontzettend veel van je geleerd. En ja, de processen waren lang niet altijd fijn of makkelijk, maar ik heb van je wel mogen leren waar mijn kracht en licht is en dat die veel groter is dan ik in de gaten had. Telkens was daar je hand en liefdevolle steun om me weer door de processen te leiden, en ook al deed ik het zelf, door jou durfde ik wel op mezelf en mijn kracht te durven vertrouwen, waardoor ik niet meer bang werd voor de processen. Ik mocht ervaren hoeveel het me bracht alsook erdoor was. Vooral het laatste weekend in oktober was daar een mooie bevestiging van. Een weekend waarin eigenliefde en kracht een rode draad was en wat was de liefde en licht toen enorm. Blij dat ik dat nog heb mogen ervaren.
Het contact zal vast niet verdwijnen, maar dan nu op een andere manier. Lieve schat, ben trots op je

Sandra Aarsman - 2019-10-20 16:40:16

Begin oktober vol spanning en niet weten wat je te wachten staat voor het eerst naar een weekend geweest.
De sfeer die daar hing, het jezelf mogen zijn, de knuffels, de warmte, de harmonie samen, het respect naar elkaar, het verdriet en de openheid die we deelde maar ook de lol die we samen hadden, voelde als zo'n warm bad.
Ik had zo'n weekend al veel eerder moeten doen,nu ik weet hoeveel het me opgebracht heeft dankzij de lieve meiden.
Ik voelde me welkom en echt thuis.
Dit heeft mij zo goed gedaan,ik voel me rustig, mijn hoofd is leeg, en het voelt ofdat ik zoveel ruimte in me lijf over heb. Ik kan weer voelen en zeker ontvangen. Dit kon ik echt nooit Fantastisch!
Heel bijzonder!
Nicole - 2019-10-19 20:29:46

In oktober weer een enorm mooi weekend gehad. Al meerdere weekenden gevolgd en elke keer zijn ze weer super leerzaam en kom je heerlijk in je eigen bubbel thuis en mag je verder gaan in je eigen leven om dit voort te zetten. Heel dankbaar voor deze topgroep! Dames allemaal enorm bedankt!

Sandra - 2019-10-16 22:03:14

Begin oktober mijn zoveelste weekend bij je gehad (ben de tel zelfs kwijt). En wat mocht er weer veel gebeuren. Elk weekend is weer zo anders en het is niet uit te leggen wat er in zo’n weekend gebeurd. Maar wat telkens wel hetzelfde is, is dat je al op vrijdagavond het gevoel hebt alsof je iedereen uit de groep al jaren kent. In zo’n weekend vallen er veel tranen maar zijn er ook zeker zoveel lach momenten. En wat kom je als nieuw weer uit zo’n weekend. Dit weekend mocht ik ervaren hoe groots mijn licht en liefde is en wow, wat is die enórm!!
De eerste dagen na dit weekend zat ik nog sky high, de dagen erna begon het langzaamaan te zakken. Nu lijkt het in eerste instantie weer mijn normale leven maar wat nieuw is, is dat ik me zoveel prettiger en weer een heel stuk blijer voel. Zo blij en dankbaar dat ik dit weekend weer beleven mocht ????

Daniëlle Borgeld - 2019-10-10 14:27:02

Afgelopen weekend was ik bij het spirituele weekend voor de eerste keer. Ik vond het ergens heel spannend om met 11 dames samen te zijn maar dat was al snel voorbij want oooo, wat heb ik me gezien en geliefd gevoeld!!! Alles mocht er zijn, het huilen maar ook het schateren van het lachen!!! Wat een vriendinnen waren dit om me heen. Het is met geen woord te omschrijven hoe goed ik me heb gevoeld door en met deze dames. Voor altijd in mijn hart lieverds, dank jullie wel!!!!??????????????

Annemarieke - 2019-05-19 20:20:14

Vrijdag mijn gewonnen prijs een Wou-behandeling in ontvangst mogen nemen. Best spannend. Want ik wist niet wat mij te wachten stond. Bij een kop thee kwam er meteen al een fijn gesprek op gang waarbij ook emoties los kwamen. Daarna de Wou-behandeling gekregen. Er gebeurde veel tijdens deze behandeling. Ik kon veel loslaten. Er werd opgeruimd. En ik voelde mij steeds meer ontspannen. Daar waar ik binnenkwam met mijn schouders gespannen en hoog opgetrokken ging ik terug met mijn schouders ontspannen en een rustig en positief gevoel. Ik vond het mooie en bijzondere ervaring. Zeker een aanrader en de moeite waard.

Anjo Adriani - 2019-01-25 11:12:55

Van 18 tot 20 januari heb ik mijn 10e Spiritueel Weekend meegemaakt. Tien maal een geweldige ervaring. Tien maal veel mogen leren. Tien maal spiritueel gegroeid. Geen weekend is hetzelfde geweest. Het is nooit voorspelbaar wát er gaat gebeuren, de enige zekerheid is dát er wat gebeurt. Met iedere deelnemer. Weekenden gevuld met Licht en Liefde, geleid door Miranda die een heel zuiver "doorgeefluik" is. Ik kijk uit naar de 11e keer!!! Grin Grin Grin

Hans en Trudie van de worp - 2018-12-07 10:38:51

Het is even geleden (sep) maar jeetje wat een bijzondere ervaring was de huisreiniging. Het heeft bij ons veel positiefs gebracht. Betere energie in huis. Heel veel is voor ons duidelijk geworden, vragen zijn beantwoord. We zetten ons huis in het licht en dat geeft rust. We slapen beter. We genieten dat het ons gegeven heeft waar we op hoopten. Bedankt!

Denise - 2018-11-06 21:55:36

Lieve Miranda, wat heb jij mij mooie inzichten gegeven. Spannend en op vertrouwen ging ik het avondtuur aan. Wat ben ik dankbaar dat ik dat heb gedaan
Ik zie en leef nu zo veel rustiger en fijner. Kom zeker terug bij jou op het weekend

yvette - maandag 29 oktober 2018

Deze hele gave, mooie, diepgaande healing heb ik zelf mogen ervaren (zowel in het geven, als ontvangen), o.a. door een consult, maar ook via de mooie cursus die ik gevolgd heb via Miranda Veldkamp met haar praktijk Bashira.

Een geweldige combinatie van vele technieken en hulp bronnen.

Het heeft mij naast de vele inzichten(de welbekende kwartjes die vallen)ook veel andere dingen gebracht: nl.: he laten zijn van de emoties, de rust, het vertrouwen, de moed om de controle los te laten op vele dingen en om mijzelf verder neer te zetten, zowel als persoon, als met mijn bedrijf 2BLove!


Ik ben Miranda en het universum (de lichtwereld en gidsen en engelen) heel dankbaar!

en ik voel me WOU (WAUW)!! Grin

Sandra - 2018-10-14 18:41:04

Net terug van een ontzettend mooi weekend. Mijn 7e weekend. Nog nooit zóveel op mogen ruimen. Enorm fijn.


Lieve schat,
Dankjewel dat je me ooit leerde om vertrouwen te krijgen in mezelf. Daardoor durfde ik dit weekend de processen aan te gaan en er durfde ik er doorheen.

Vandaag werden de processen van mij nog dieper op momenten dat je het bij mij vertrouwd genoeg vond om naar iemand anders in proces te gaan. Op die momenten, dat het voor mij dus nog weer dieper ging/veranderde, durfde ik op mezelf te vertrouwen dat ik het aankon en dat je weer naar me toe kwam op het juiste moment als ik je hulp even weer nodig was voor het vlgde stukje.
Zonder jou en alles wat ik al die jaren bij je geleerd heb, had ik dat vertrouwen nooit gehad. Dankjewel hiervoor ????????????????

Gerben Gerrits - 2018-08-09 21:54:06

Ik ken Miranda al voordat ze begon met haar praktijk, en zij is ontwikkeld tot een lieve, geweldige spirituele coach en gids zij heeft een hele nuchtere kijk op de problemen waar jij mee kampt. Regelmatig consult gehad voor mijn burn-out iedere keer weer had ze na 10 minuten al mijn ‘beren’ van de weg gehaald en heeft mij duidelijke handvaten gegeven waar ik mee aan de slag moest om mijn eigen geluk te creëren. Dank zij Miranda ben ik over mijn burn-out gekomen.
Ik ben erachter gekomen dat ik hooggevoelig ben en door de fijne gesprekken met Miranda maar ook tijdens cursussen met anderen die de cursus volgden heel veel kunnen bereiken op spiritueel vlak. En het mooie is dat je alles in één keer kunt opruimen zodat je met een helder en fijn gevoel naar huis gaat. Maar ook als je niets hebt kun je veel van betekenis zijn voor de andere mensen waarmee je op de cursus zit en dat geeft een voldaan gevoel van dankbaarheid.
En dan nog het Spirituele Weekend waaraan ik 3 keer meegedaan heb waarvan 1 keer samen met mijn vrouw.
Het Spirituele weekend is een prachtig initiatief van Miranda, je bent daar samen met max. 15 mensen die elkaar niet kennen, en wat er allemaal gebeurd in de eerste uren .... ik wordt er nog stil van: er ontstaan processen, soms heel erg heftig , die stuk voor stuk worden doorstaan en het energieniveau steeds hoger brengt. En Miranda helpt iedereen er rustig doorheen wat een kanjer is zij zeg, onvoorstelbaar dat zij dit kan, ik sta er iedere keer versteld van hoe Miranda het allemaal kan handelen.
Ik kan het iedereen maar dan ook echt iedereen aanraden om eens kennis te gaan maken met Miranda want zij maakt het spirituele toegankelijk voor iedereen.
Lieve Miranda deze weg wil je nogmaals bedanken voor alles wat je doet voor mij en ga zo door je bent een Engel op aarde.
Groetjes Gerben Gerrits Dalfsen

Nicole - 2018-07-09 22:45:22

Wou wou wou, dat is de behandeling ook echt. Een echte aanrader die enorm veel met je doet als je er voor open staat. Toen ik na de behandeling weg ging dacht ik nog,ik voel me relaxed maar dat ik zeg tjonge jonge.. nee.. maar toen kwam de week erna.. punt op punt heb ik aangepakt en allerlei processen die ik aan was gegaan tijdens de wou kwamen naar voren en ben ik doorlopen. Het heeft mij enorm geholpen en goed gedaan. Lieve Miranda je bent een topper en ik wil je graag bedanken wat je allemaal samen met mij hebt losgemaakt en aangepakt. Ik voel me zo langzamerhand bijna een ander mens en dan op een positieve manier! Heel erg bedankt!

Willeke Verbruggen - 2018-04-16 20:53:43

Lieve Miranda,
Dank je wel voor deze spirituele weekend.
Het was een fijn, gezellig, indrukwekkende, leerzame dagen.
We hebben gehuild en gelachen en wat was het fijn dat er naar ons geluisterd werd en dat je iedereen de aandacht hebt gegeven.
Ik heb er veel aan gehad en ga zeker werken aan wat er besproken is.
Het was een fijne groep waar ik gewoon mijzelf kon zijn.

Veel liefs van Willeke Grin
Grin Grin Grin Grin

Ingrid verbakel - 2018-04-15 21:39:00

Lieve Miranda,
Ik wil je bedanken voor een weekend vol inzichten en inspiratie.
Je had voor ieder van ons alle tijd die er nodig was om door een proces heen te gaan.In alle veiligheid en bescherming.
We hebben met de gehele warme groep mogen delen en mogen luisteren.
Het voelde voor mij als een warm bad.
Ik heb genoten van jou lekkere taart en alle heerlijkheden waar je voor gezorgd hebt.
Ik ga verder als een rijk en vooral opgeruimd mens.
Lieve Miranda, ik sluit je in mijn hart vol liefde.
Grin

Annet - vrijdag 16 februari 2018

Miranda geeft nogal geregeld wat weg aan fijne workshopdagen, spiritueel weekend of een complete cursusdeelname.ze doet dit via een like en deel actie op fb. in dit geval had ik het ook weer gedeeld om zo ook anderen mee te kunnen laten doen en te laten zien wat voor moois je kan volgen bij Miranda. heb ik toch de cursus "Aartsengelen fluisteren" gewonnen!! wat een verrassing!
Wat een fijne cursus. leren je eigen boodschappen op te schrijven die je ontvangt/hoort van de Aartsengelen en dan samen met Miranda en de groep bespreken, zodat je ziet/begrijpt wat die boodschap je wil vertellen. In deze cursus met begeleiding en aandacht van Miranda een aantal diepgaande inzichten gekregen en mogen helen. spiegels gedraaid in dagelijkse zaken waar ik tegenaan liep, deze leren begrijpen doordat Miranda je laat herkennen wat het je laat zien.
Miranda is een echte kei in het afstemmen en samenwerken met alle hulp uit de kosmos en daarmee biedt ze je ondersteuning om te leren luisteren naar je gevoel en het met de liefde vanuit je hart te bekijken en daarop te vertrouwen, dan komt de oplossing vanzelf; wordt je er blij van dan is het goed, anders niet doen!!
lieve Aartsengelen bedankt voor de steun in de rug dat ik deze cursus heb mogen doen en de boodschappen en heling die ik mocht ontvangen!
lieve Miranda, dank je wel dat ik de cursus heb gewonnen!!!! <3

Daniëlle - 2018-02-02 20:53:57

Lieve Miranda, wat was het een mooie cursus’ aartsengelem fluisteren’!! Prachtig dat ik zelf mijn eigen boodschap kan schrijven en dat je me hebt geholpen het te begrijpen. Ik heb me enorm prettig en thuis gevoeld in de groep door de warmte en gezelligheid. Ook de kaarten die je trok paste compleet bij mij waardoor ik weer verder kan op mijn pad en me weer even heerlijk heb opgeladen. Dank je wel -x-

Olga - 2017-11-13 22:00:05

Vandaag mocht ik mijn prijs (een accessoires bars behandeling) in ontvangst nemen. Oohhh wat was dit fijn heb echt genoten. Wat kun je ervan verwachten, ja dat is lastig uit te leggen. Wat mijn ervaring is is dat het rustgevend is en dat het echt knelpunten in mijn lichaam heeft verwijderd. Het is echt een aanrader.
Dank je wel lieve Miranda ben echt superblij met dit mooie cadeau!!!!

Sarianne - 2017-11-10 21:53:25

11-11-16

Op deze morgen maakten wij voor het eerst kennis met Miranda, ze kwam bij ons voor een huisreiniging. Ons zoontje van toen bijna 3 had het regelmatig over een meisje op zijn kamer, met behulp van Miranda zijn wij erachter gekomen dat dit zijn tweeling zusje was, niet ingenesteld maar haar ziel is bij hem/ons.
Verder was het hier ook redelijk druk in huis en hebben wij samen met Miranda meerdere mensen naar het licht mogen brengen.

In gesprek met Miranda kwamen wij heel veel dingen tegen waar we in ons dagelijks leven tegenaan liepen en in vastgeroest waren.Wat een opheldering Miranda je dan kan geven door je alleen maar simpel een spiegel voor te houden en iets gebeurd niet voor niets!!!

Wat uiteindelijk resulteerde in verandering van baan van R en dat is nu 1 jaar later nog steeds een super beslissing geweest!

Waar R wat makkelijker en sneller de ommezwaai maakte naar kiezen voor zijn eigen geluk door zijn hart te volgen kost dat mij wat meer moeite, maar bereid ervoor te gaan en van mijn onzekerheid en gevoel van het voor iedereen maar goed te willen doen, behalve mezelf af te komen ben ik in januari gestart met een cursus bewust creëren.

Tijdens deze cursus is me duidelijk geworden dat ik alleen mijn eigen gevoel kan en mag volgen en dat een ander daar niets mee te maken heeft. En dat als ik goed in mijn vel zit ik dat ook uitstraal naar anderen en dat alles wat je wilt ondernemen dan ook veel makkelijker gaat!

Het klinkt allemaal heel logisch, en dat is het ook als je je angst en onzekerheid maar niet de boventoon laat voeren!!

In de tussentijd bleek ik ook nog vlak na de huisreiniging opnieuw zwanger te zijn en hebben wij op 17-07-17 een prachtige dochter mogen verwelkomen in ons gezin!

Op 13 oktober ben ik (nog in mijn verlof) meegeweest met het spirituele weekend van Miranda, wat daar is gebeurd is gewoon bijna niet te beschrijven, ik heb daar zo ontzettend veel blokkades/zorgen los mogen laten in een hele fijne groep met mensen in een hele prettige omgeving.

Sinds dat weekend heb ik nu al meerdere malen te horen gekregen dat mensen mij goed bezig vinden (met 3 kinderen onder de 4 en een pup) en dat ze het me niet na zouden doen, waarbij ik dan denk Och het hoort erbij, ik geniet ervan!

Op z'n moment denk ik terug aan Miranda haar uitspraak, wie op complimentjes zit te wachten zal ze niet krijgen en wie ze krijgt is ze niet nodig!!

Dan wordt ik heel trots op mijzelf!

Er zijn natuurlijk nog wel moeilijke momenten waar ik even weer mezelf op "moet" gaan zoeken, daar haal ik dan ook weer leerpunten uit!

Nu 11-11-17 , ben ik als persoon, wij als stel en als gezin enorm gegroeid en daar zijn we Miranda enorm dankbaar voor!

Marion - 2017-11-01 21:17:27

Ik ben 13 oktober naar mijn 2 de spiritueel weekend geweest. Ik wilde nog maals dat doen omdat ik erg met mijn gevoel in de knel zat en hoe ik daarmee om moet gaan. Doordat ik in het 1 ste weekend zoveel inzichten en handvatten had gekregen,leek me dit weer erg fijn en dat klopte helemaal.Heb weer zoveel lieve mensen mogen leren kennen en liefde gevoeld.Heb veel aan mezelf kunnen werken en grote stappen gemaakt.Met die inzichten kan ik weer verder maar ik ga zeker nog een keer een weekend. Lieve Miranda Dank je wel dat jij dit mogelijk maakt voor zoveel mensen. Dikke knuffel Marion?

Yvette Wagenmans - vrijdag 20 oktober 2017

Van rups naar vlinder... dat was het thema met de bedoeling dat we op het einde van het weekend allemaal die vlinder zijn... Nou...dat is GELUKT!!
Eigen verantwoordelijkheid nemen, innerlijke rust en de kracht die dan voelbaar is en nu nog steeds!!Ik heb ook gemerkt dat in deze week na het weekend al veel thema's die bij anderen speelden in het weekend bij mij ook al de revue zijn gepasseerd. maar het grappige is: ik herkende deze heel snel!. zo mooi! ik heb dit weekend als een werkelijke transformatie beleefd! Waarbij ik me meer en meer krachtiger voel op een hele fijne manier! Miranda ik vind het fantastisch dat het jou elke keer lukt om weer zo'n fantastisch weekend neer te zetten, vol in vertrouwen en ook hierin ben je een inspirator voor mij! Topper die je bent! Dat er nog maar vele weekenden en andere ontwikkelingen mogen komen! Go for it, just like me!! Yeah!

< Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | Volgende >