Lief mooi mens,

 

Het is voor mij telkens weer een feestje als ik hier berichtjes lees.. laat ze dus gerust achter!!

Ik waardeer het enorm als mensen hier hun ervaringen beschrijven om zo mede een inspiratiebron voor de ander te zijn.. En natuurlijk de dankbaarheid die uit vele berichtjes voortkomt , die is zo mooi..

 

Vanuit Licht en Liefde met jullie verbonden ♥

 


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Anjo Adriani - 2019-01-25 11:12:55

Van 18 tot 20 januari heb ik mijn 10e Spiritueel Weekend meegemaakt. Tien maal een geweldige ervaring. Tien maal veel mogen leren. Tien maal spiritueel gegroeid. Geen weekend is hetzelfde geweest. Het is nooit voorspelbaar wát er gaat gebeuren, de enige zekerheid is dát er wat gebeurt. Met iedere deelnemer. Weekenden gevuld met Licht en Liefde, geleid door Miranda die een heel zuiver "doorgeefluik" is. Ik kijk uit naar de 11e keer!!! Grin Grin Grin

Hans en Trudie van de worp - 2018-12-07 10:38:51

Het is even geleden (sep) maar jeetje wat een bijzondere ervaring was de huisreiniging. Het heeft bij ons veel positiefs gebracht. Betere energie in huis. Heel veel is voor ons duidelijk geworden, vragen zijn beantwoord. We zetten ons huis in het licht en dat geeft rust. We slapen beter. We genieten dat het ons gegeven heeft waar we op hoopten. Bedankt!

Denise - 2018-11-06 21:55:36

Lieve Miranda, wat heb jij mij mooie inzichten gegeven. Spannend en op vertrouwen ging ik het avondtuur aan. Wat ben ik dankbaar dat ik dat heb gedaan
Ik zie en leef nu zo veel rustiger en fijner. Kom zeker terug bij jou op het weekend

yvette - maandag 29 oktober 2018

Deze hele gave, mooie, diepgaande healing heb ik zelf mogen ervaren (zowel in het geven, als ontvangen), o.a. door een consult, maar ook via de mooie cursus die ik gevolgd heb via Miranda Veldkamp met haar praktijk Bashira.

Een geweldige combinatie van vele technieken en hulp bronnen.

Het heeft mij naast de vele inzichten(de welbekende kwartjes die vallen)ook veel andere dingen gebracht: nl.: he laten zijn van de emoties, de rust, het vertrouwen, de moed om de controle los te laten op vele dingen en om mijzelf verder neer te zetten, zowel als persoon, als met mijn bedrijf 2BLove!


Ik ben Miranda en het universum (de lichtwereld en gidsen en engelen) heel dankbaar!

en ik voel me WOU (WAUW)!! Grin

Sandra - 2018-10-14 18:41:04

Net terug van een ontzettend mooi weekend. Mijn 7e weekend. Nog nooit zóveel op mogen ruimen. Enorm fijn.


Lieve schat,
Dankjewel dat je me ooit leerde om vertrouwen te krijgen in mezelf. Daardoor durfde ik dit weekend de processen aan te gaan en er durfde ik er doorheen.

Vandaag werden de processen van mij nog dieper op momenten dat je het bij mij vertrouwd genoeg vond om naar iemand anders in proces te gaan. Op die momenten, dat het voor mij dus nog weer dieper ging/veranderde, durfde ik op mezelf te vertrouwen dat ik het aankon en dat je weer naar me toe kwam op het juiste moment als ik je hulp even weer nodig was voor het vlgde stukje.
Zonder jou en alles wat ik al die jaren bij je geleerd heb, had ik dat vertrouwen nooit gehad. Dankjewel hiervoor ????????????????

Gerben Gerrits - 2018-08-09 21:54:06

Ik ken Miranda al voordat ze begon met haar praktijk, en zij is ontwikkeld tot een lieve, geweldige spirituele coach en gids zij heeft een hele nuchtere kijk op de problemen waar jij mee kampt. Regelmatig consult gehad voor mijn burn-out iedere keer weer had ze na 10 minuten al mijn ‘beren’ van de weg gehaald en heeft mij duidelijke handvaten gegeven waar ik mee aan de slag moest om mijn eigen geluk te creëren. Dank zij Miranda ben ik over mijn burn-out gekomen.
Ik ben erachter gekomen dat ik hooggevoelig ben en door de fijne gesprekken met Miranda maar ook tijdens cursussen met anderen die de cursus volgden heel veel kunnen bereiken op spiritueel vlak. En het mooie is dat je alles in één keer kunt opruimen zodat je met een helder en fijn gevoel naar huis gaat. Maar ook als je niets hebt kun je veel van betekenis zijn voor de andere mensen waarmee je op de cursus zit en dat geeft een voldaan gevoel van dankbaarheid.
En dan nog het Spirituele Weekend waaraan ik 3 keer meegedaan heb waarvan 1 keer samen met mijn vrouw.
Het Spirituele weekend is een prachtig initiatief van Miranda, je bent daar samen met max. 15 mensen die elkaar niet kennen, en wat er allemaal gebeurd in de eerste uren .... ik wordt er nog stil van: er ontstaan processen, soms heel erg heftig , die stuk voor stuk worden doorstaan en het energieniveau steeds hoger brengt. En Miranda helpt iedereen er rustig doorheen wat een kanjer is zij zeg, onvoorstelbaar dat zij dit kan, ik sta er iedere keer versteld van hoe Miranda het allemaal kan handelen.
Ik kan het iedereen maar dan ook echt iedereen aanraden om eens kennis te gaan maken met Miranda want zij maakt het spirituele toegankelijk voor iedereen.
Lieve Miranda deze weg wil je nogmaals bedanken voor alles wat je doet voor mij en ga zo door je bent een Engel op aarde.
Groetjes Gerben Gerrits Dalfsen

Nicole - 2018-07-09 22:45:22

Wou wou wou, dat is de behandeling ook echt. Een echte aanrader die enorm veel met je doet als je er voor open staat. Toen ik na de behandeling weg ging dacht ik nog,ik voel me relaxed maar dat ik zeg tjonge jonge.. nee.. maar toen kwam de week erna.. punt op punt heb ik aangepakt en allerlei processen die ik aan was gegaan tijdens de wou kwamen naar voren en ben ik doorlopen. Het heeft mij enorm geholpen en goed gedaan. Lieve Miranda je bent een topper en ik wil je graag bedanken wat je allemaal samen met mij hebt losgemaakt en aangepakt. Ik voel me zo langzamerhand bijna een ander mens en dan op een positieve manier! Heel erg bedankt!

Willeke Verbruggen - 2018-04-16 20:53:43

Lieve Miranda,
Dank je wel voor deze spirituele weekend.
Het was een fijn, gezellig, indrukwekkende, leerzame dagen.
We hebben gehuild en gelachen en wat was het fijn dat er naar ons geluisterd werd en dat je iedereen de aandacht hebt gegeven.
Ik heb er veel aan gehad en ga zeker werken aan wat er besproken is.
Het was een fijne groep waar ik gewoon mijzelf kon zijn.

Veel liefs van Willeke Grin
Grin Grin Grin Grin

Ingrid verbakel - 2018-04-15 21:39:00

Lieve Miranda,
Ik wil je bedanken voor een weekend vol inzichten en inspiratie.
Je had voor ieder van ons alle tijd die er nodig was om door een proces heen te gaan.In alle veiligheid en bescherming.
We hebben met de gehele warme groep mogen delen en mogen luisteren.
Het voelde voor mij als een warm bad.
Ik heb genoten van jou lekkere taart en alle heerlijkheden waar je voor gezorgd hebt.
Ik ga verder als een rijk en vooral opgeruimd mens.
Lieve Miranda, ik sluit je in mijn hart vol liefde.
Grin

Annet - vrijdag 16 februari 2018

Miranda geeft nogal geregeld wat weg aan fijne workshopdagen, spiritueel weekend of een complete cursusdeelname.ze doet dit via een like en deel actie op fb. in dit geval had ik het ook weer gedeeld om zo ook anderen mee te kunnen laten doen en te laten zien wat voor moois je kan volgen bij Miranda. heb ik toch de cursus "Aartsengelen fluisteren" gewonnen!! wat een verrassing!
Wat een fijne cursus. leren je eigen boodschappen op te schrijven die je ontvangt/hoort van de Aartsengelen en dan samen met Miranda en de groep bespreken, zodat je ziet/begrijpt wat die boodschap je wil vertellen. In deze cursus met begeleiding en aandacht van Miranda een aantal diepgaande inzichten gekregen en mogen helen. spiegels gedraaid in dagelijkse zaken waar ik tegenaan liep, deze leren begrijpen doordat Miranda je laat herkennen wat het je laat zien.
Miranda is een echte kei in het afstemmen en samenwerken met alle hulp uit de kosmos en daarmee biedt ze je ondersteuning om te leren luisteren naar je gevoel en het met de liefde vanuit je hart te bekijken en daarop te vertrouwen, dan komt de oplossing vanzelf; wordt je er blij van dan is het goed, anders niet doen!!
lieve Aartsengelen bedankt voor de steun in de rug dat ik deze cursus heb mogen doen en de boodschappen en heling die ik mocht ontvangen!
lieve Miranda, dank je wel dat ik de cursus heb gewonnen!!!! <3

Daniëlle - 2018-02-02 20:53:57

Lieve Miranda, wat was het een mooie cursus’ aartsengelem fluisteren’!! Prachtig dat ik zelf mijn eigen boodschap kan schrijven en dat je me hebt geholpen het te begrijpen. Ik heb me enorm prettig en thuis gevoeld in de groep door de warmte en gezelligheid. Ook de kaarten die je trok paste compleet bij mij waardoor ik weer verder kan op mijn pad en me weer even heerlijk heb opgeladen. Dank je wel -x-

Olga - 2017-11-13 22:00:05

Vandaag mocht ik mijn prijs (een accessoires bars behandeling) in ontvangst nemen. Oohhh wat was dit fijn heb echt genoten. Wat kun je ervan verwachten, ja dat is lastig uit te leggen. Wat mijn ervaring is is dat het rustgevend is en dat het echt knelpunten in mijn lichaam heeft verwijderd. Het is echt een aanrader.
Dank je wel lieve Miranda ben echt superblij met dit mooie cadeau!!!!

Sarianne - 2017-11-10 21:53:25

11-11-16

Op deze morgen maakten wij voor het eerst kennis met Miranda, ze kwam bij ons voor een huisreiniging. Ons zoontje van toen bijna 3 had het regelmatig over een meisje op zijn kamer, met behulp van Miranda zijn wij erachter gekomen dat dit zijn tweeling zusje was, niet ingenesteld maar haar ziel is bij hem/ons.
Verder was het hier ook redelijk druk in huis en hebben wij samen met Miranda meerdere mensen naar het licht mogen brengen.

In gesprek met Miranda kwamen wij heel veel dingen tegen waar we in ons dagelijks leven tegenaan liepen en in vastgeroest waren.Wat een opheldering Miranda je dan kan geven door je alleen maar simpel een spiegel voor te houden en iets gebeurd niet voor niets!!!

Wat uiteindelijk resulteerde in verandering van baan van R en dat is nu 1 jaar later nog steeds een super beslissing geweest!

Waar R wat makkelijker en sneller de ommezwaai maakte naar kiezen voor zijn eigen geluk door zijn hart te volgen kost dat mij wat meer moeite, maar bereid ervoor te gaan en van mijn onzekerheid en gevoel van het voor iedereen maar goed te willen doen, behalve mezelf af te komen ben ik in januari gestart met een cursus bewust creëren.

Tijdens deze cursus is me duidelijk geworden dat ik alleen mijn eigen gevoel kan en mag volgen en dat een ander daar niets mee te maken heeft. En dat als ik goed in mijn vel zit ik dat ook uitstraal naar anderen en dat alles wat je wilt ondernemen dan ook veel makkelijker gaat!

Het klinkt allemaal heel logisch, en dat is het ook als je je angst en onzekerheid maar niet de boventoon laat voeren!!

In de tussentijd bleek ik ook nog vlak na de huisreiniging opnieuw zwanger te zijn en hebben wij op 17-07-17 een prachtige dochter mogen verwelkomen in ons gezin!

Op 13 oktober ben ik (nog in mijn verlof) meegeweest met het spirituele weekend van Miranda, wat daar is gebeurd is gewoon bijna niet te beschrijven, ik heb daar zo ontzettend veel blokkades/zorgen los mogen laten in een hele fijne groep met mensen in een hele prettige omgeving.

Sinds dat weekend heb ik nu al meerdere malen te horen gekregen dat mensen mij goed bezig vinden (met 3 kinderen onder de 4 en een pup) en dat ze het me niet na zouden doen, waarbij ik dan denk Och het hoort erbij, ik geniet ervan!

Op z'n moment denk ik terug aan Miranda haar uitspraak, wie op complimentjes zit te wachten zal ze niet krijgen en wie ze krijgt is ze niet nodig!!

Dan wordt ik heel trots op mijzelf!

Er zijn natuurlijk nog wel moeilijke momenten waar ik even weer mezelf op "moet" gaan zoeken, daar haal ik dan ook weer leerpunten uit!

Nu 11-11-17 , ben ik als persoon, wij als stel en als gezin enorm gegroeid en daar zijn we Miranda enorm dankbaar voor!

Marion - 2017-11-01 21:17:27

Ik ben 13 oktober naar mijn 2 de spiritueel weekend geweest. Ik wilde nog maals dat doen omdat ik erg met mijn gevoel in de knel zat en hoe ik daarmee om moet gaan. Doordat ik in het 1 ste weekend zoveel inzichten en handvatten had gekregen,leek me dit weer erg fijn en dat klopte helemaal.Heb weer zoveel lieve mensen mogen leren kennen en liefde gevoeld.Heb veel aan mezelf kunnen werken en grote stappen gemaakt.Met die inzichten kan ik weer verder maar ik ga zeker nog een keer een weekend. Lieve Miranda Dank je wel dat jij dit mogelijk maakt voor zoveel mensen. Dikke knuffel Marion?

Yvette Wagenmans - vrijdag 20 oktober 2017

Van rups naar vlinder... dat was het thema met de bedoeling dat we op het einde van het weekend allemaal die vlinder zijn... Nou...dat is GELUKT!!
Eigen verantwoordelijkheid nemen, innerlijke rust en de kracht die dan voelbaar is en nu nog steeds!!Ik heb ook gemerkt dat in deze week na het weekend al veel thema's die bij anderen speelden in het weekend bij mij ook al de revue zijn gepasseerd. maar het grappige is: ik herkende deze heel snel!. zo mooi! ik heb dit weekend als een werkelijke transformatie beleefd! Waarbij ik me meer en meer krachtiger voel op een hele fijne manier! Miranda ik vind het fantastisch dat het jou elke keer lukt om weer zo'n fantastisch weekend neer te zetten, vol in vertrouwen en ook hierin ben je een inspirator voor mij! Topper die je bent! Dat er nog maar vele weekenden en andere ontwikkelingen mogen komen! Go for it, just like me!! Yeah!

Marja - 2017-09-02 21:57:06

Ik ben vele jaren geleden begonnen met een cursus reiki om mezelf en later anderen te kunnen behandelen. Op een gegeven moment las ik in het weekblad van Salland een artikel over Quantum Touch. Tot mijn verbazing zag ik daar een foto van Miranda bij staan. Ik ken haar al ong. 30 jaar voornamelijk van de ponyclub. Aldaar was ze zeer betrokken bij alle kinderen en dieren. Omdat ik toch graag iets dieper in de spirituele wereld wilde duiken besloot ik me op te geven voor deze cursus. Daar heb ik absoluut geen spijt van gehad. Volgens mij was dit 1 van de 1e cursussen die ze gaf, Samen een klein stukje opgetrokken in de begintijd als cursusleider en cursist, Ik behandel geregeld mensen met QT en het blijft goed voelen al combineer ik het nu ook met handvatten die ik kreeg in allerlei andere cursussen zoals de kracht van liefde en contact met de nieuwe aardsengelen. In de periode dat ik enorm verdrietig en vol pijn was door het verlies van onze kleindochter heeft Miranda me weer op pad geholpen om dit te verwerken. Je bent een waardevol mens geworden Miranda niet alleen voor mij maar voor vele anderen.

Linda Heide Samson - zaterdag 29 juli 2017

Miranda, volgens mij vanavond voor het eerst iets van jouw hand gezien en gelezen en het deed me naar jouw www gaan en te schrijven .... dag mooi mensenkind ... het is nu 00.30 uur ... Klaas Vaak klopt ....... morgen zal ik gerichter verder lezen ..... dag dag ... ik ben heeeeeel benieuwd en dankbaar voor jou ....

Ineke - 2017-07-01 17:08:15

Al meer dan 35 jaar woon ik in dit huis. Het is een fijn huis, maar toch zit er een onrust in mij die ik niet verklaren kan. Waar komt het vandaan?? Ik weet het niet? Ik heb bedacht dat ik uit wil sluiten dat er iets in het huis aan de hand is en heb Miranda gevraagd om een huisreiniging te doen. En ja diegenen die er voor mij heeft gewoond was een altijd bezig iemand en mijn hooggevoeligheid maakt dat ik ook altijd het gevoel had om bezig te moeten zijn. Onrust dus. Sinds Miranda geweest is, is er rust neergedaald en heb ik elke week rust en tijd voor mezelf ingebouwd zonder stress. Heerlijk. Dank daarvoor Miranda. Liefs Ineke.

Kim - 2017-06-25 14:55:42

Ik was de blije winnares van de cursus go with de flow. Ik wist niet wat ik kon verwachten maar wauw wat was het een prachtige ervaring.
Ik heb het echt ervaren als een warm bad. Een fijne plek waar je jezelf kan zijn en je perfect bent zoals je bent.
In de acht weken is er zoveel gebeurd. Ik veel stappen mogen zetten.
De energie is elke cursusavond zo hoog en doordat je in een groep van zes vrouwen bent in mijn geval ontstaat er iets bijzonders althans zo heb ik het ervaren.
Na acht weken is er zoveel gebeurd. In mijn geval zoveel meer rust, er is veel opgeruimd, duidelijk geworden, er is zoveel van me af gevallen, je gaat door veel processen en ik heb inzichten gekregen waar ik al jaren mee bezig was. Echt super! Het zet zoveel in beweging en ook de handvatten die je krijgt zijn zo fijn.
Miranda is een prachtig mens, echt een topper. Ze heeft een fantastische energie die echt magisch werkt. Zo dankbaar dat ik haar heb leren kennen.

Sabine - 2017-04-07 14:29:06

Lieve Miranda, Geweldig was de cursus Engelen Fluisteren en wat een groei heeft de gehele groep gemaakt. Dit is een mooi begin om nog verder te komen met mijzelf en de mensen en dieren om mij heen. Bedankt voor deze mooie reis die wij samen mochten maken

Mirjam - 2017-04-07 14:14:36

Zojuist de verkorte cursus met de Aartsengelen afgerond. Wauw wat veel mooie stappen heb ik mogen zetten. Ik voel me dankbaar en voel een heerlijke rust over me. Deze cursus is het een aanrader. Elke week ontvang je mooie duidelijke boodschappen waar je direct mee verder kunt. De energie is enorm hoog en het voelt als een warm bad!

marion - 2017-03-28 11:44:56

Daar zat ik dan, met 8 anderen en Miranda voor een spiritueel weekend.Ik kon geen van de andere en Miranda alleen van Facebook.Wat was ik onzeker en voelde me erg alleen. Maar wat ben ik blij en dankbaar dat ik gegaan was en gebleven ben.Ben door zoveel processen gegaan, maar de belangrijkste was toch wel dat ik bij mijn hart en gevoel kwam.(Door privéomstandigheden heb ik in mijn kinderjaren mijn hart afgesloten en ben in de overlevingsstand gegaan) Wat voelde dat nu fijn en wat had ik dat gemist. Ik begon steeds meer te stralen.De gevolgen daarvan zijn voelbaar, ook in mijn gezin.Ben zo gelukkig dat ik dit heb mogen meemaken, samen met zo'n stel mooie mensen.Door dit weekend heeft Miranda ook mijn man kunnen helpen met een trauma wat zijn leven beheerste, terwijl hij het weekend niet mee was maar mij op kwam halen.Er volgde later nog een huisreiniging en weer heel veel handvatten voor ons allemaal thuis.Miranda ik heb jou mijn vertrouwen gegeven en daardoor zulke liefde volle inzichten, hulp en handvatten gekregen.Voor altijd in mijn hart.Dank je wel ook namens mijn hele gezin.liefs Marion.

Antoinette - 2017-03-12 11:56:46

op3, 4 en 5 maart 2017-03-09
Ik heb een geweldig spiritueel weekend gehad bij Miranda
Ik heb veel energie gevoeld
Hier heb ik veel geleerd ook weer van mij zelf te houden
Ik zat zo vast ik ben in dit weekend zo veranderd ook dingen los te laten
Miranda krijg via engelen te horen wat de dag brenkt
Je gaat na zon spiritueel weekend heel blij en al ander mens naar huis
Er worden zo veel leuke dingen gedaan
Ook heb ik zo veel lieve warme mensen leren kennen
Het eten en drinken was super wij zijn niets tekort gekomen het zweer was goed
Niets was te gek ook had je genoeg tijd voor je zelf
Ook zijn wij naar lemele berg geweest daar was echt de energie voelbaar
En zijn naar de dag camping bij luttenberg geweest
Bij de hutterd was het netjes verzorgt lekker bed in te slapen
Miranda dank je wel een hele dikken knuffel van mij veel groeten en liefs antoinette tot de volgende keer

Sandra - 2017-03-10 11:03:16

Afgelopen weekend heb ik voor de 2e keer deelgenomen aan het Spirituele weekend. Na mijn 1e weekend ben ik zo gegroeid en stond ik weer in mijn kracht. Ook voelde ik mij sinds lange tijd weer verbonden. Verbonden met mijzelf en met anderen. Dit was zo fijn na een lange periode te denken dat ik anders was en weinig aansluiting met anderen vond. Ik kon dan ook niet anders nog nogmaals deelnemen. En ook dit keer weer de verbinding die zo bijzonder is met mensen als gelijkgestemden. Ik vroeg mij van te voren wel af is het niet te zweverig voor mij. Maar ja wat is zweverig. Houden van jezelf, in je kracht staan, kiezen voor jezelf, je innerlijke kind omarmen, het leven leiden zoals jij dat wilt. Mmm is dat zweverig nou nee het is de kracht die al in jezelf zit en weer naar voren mag komen. Dit o.a. door te helen, door processen met jezelf aan te gaan om pijn, verdriet, angst en boosheid een plekje te geven. Dit is zwaar en doet veel maar als je dan zondagmiddag weer naar huis gaat is er zoveel opgeruimd en ben je zoveel meer bij jezelf gekomen is mijn ervaring en zie en ervaar ik bij de mensen om mij heen dat je niet anders kunt zeggen: Een spiritueel weekend daar kan geen therapie tegenop! Miranda bedankt voor wederom een geweldig weekend waar jij mij weer prachtig met alle liefde in begeleid heb.

Sandra - 2016-10-19 13:22:19

Wat was het weer een supergeweldig gaaf weekend. Het was mijn derde weekend en toch weer anders dan de anderen.
Zo'n enorme verbondenheid, zo'n enorm mooie groep en heel erg veel liefde. De processen bij ieder gingen heel diep, maar leverde zo ontzettend veel mooie dingen op. En Miranda, wat was en ben je weer geweldig! Zo vanuit enorme liefde een weekend begeleiden en handvatten geven om verder te kunnen. En mede daardoor konden we op diep niveau grote processen helen. Eindelijk leerde ik het knopje weer te vinden waardoor ik mijn gevoel weer aan kon drukken, zodat ik na zoveel jaren weer emoties kan voelen en is eindelijk een stuk wat goed vast is gaan zitten, weer geheeld. Ik leef weer en kan eindelijk zeggen dat ik van mezelf houd en trots ben op mezelf. Ik voel me niet meer onzichtbaar!
Ik wil je nogmaals bedanken voor je kracht, je liefde, je handvatten, gewoon om wie je bent!! Het valt niet beschrijven met woorden wat voor kanjer je bent.

< Vorige | 1 | 2 | 3 | 4 | Volgende >