Fietsconsulten

 

Sinds 2016 bied ik fietsconsulten aan. Een mooie manier om inzichten in jezelf te krijgen. We gaan al fietsend door de natuur kijken waar jouw antwoorden liggen.. De natuur laat ons erg veel zien over ons zelf, en het is mooi om daar je inzichten uit te halen.

Hier staat een elektrische fiets voor je klaar zodat je moeiteloos je processen aan kan gaan.

Telkens weer blijkt het mooi te zijn en zo anders.. geen route is hetzelfde.. maar allen even bijzonder..

Wil jij dit nu ook eens meemaken en weten wat juist jouw route je te vertellen heeft?? Neem dan contact met me op dan plannen we samen een datum om jouw inzichten in de natuur te ontdekken.

 


Enkele ervaringen van clienten na afloop van een fietsconsult:

* Ik heb me laat verrassen waar we heen gingen. Ik wist niet dat er in de buurt zoveel mooie fietsroutes zijn ....jeetje wat een gave route stippelde jij uit. Heerlijk ik heb ontzettend genoten en al pratend kwamen er mooi spiegelingen en mooie inzichten naar voren. Zo bijzonder weer ......En zo kloppend hoe jij het weer verwoord en vooral helder maakt. Vol bewondering zat ik daar weer van te genieten in alle rust met de natuur om ons heen. Het doet mij zo goed Miranda .....
Nogmaals ontzettend bedankt voor deze mooie maandagochtend!
Heel veel liefs van mij. 😘

 

*  Vanochtend op weg naar jou had ik nog geen idee wat een fietsconsult precies inhoud. Maar het was heerlijk. Hoe mooi is het om heerlijk op de elektrische fiets ( relaxed hoor) de natuur in te gaan en daar inzichten te krijgen. Het mooie is dat de tocht die je maakt zoveel zegt over jezelf. We gingen door mooie paden met veel obstakels, maar die hebben we moeiteloos overwonnen. Dank je wel dat je op deze mooie manier mij zoveel inzichten gegeven hebt. Een schitterende manier van consulten geven, heerlijk buiten wat een mooi avontuur. Je bent een kanjer.

 

*  Vorige week toen het nog fantastisch fietsweer was mocht ik mijn gewonnen fietsconsult 'opmaken'. 
Wat een heerlijke middag was het! De kleine dingen die je opvallen en gebeuren vertelde zoveel over mezelf. Van een boom die andere kleuren had dan de rest, ik die het mulle zand eng vind om over te fietsen, bij tegenliggers plaatsmaken... Al kletsend praatten we over gebeurtenissen in mijn leven en mocht ik even teruggaan naar het moment dat ik als klein meisje zelf naar school ging. En even voelen hoe dat was... Er is zoveel geheeld die middag. Ook een wandelingetje over de heide was prachtig. 
Het was mijn beste verjaardag ooit. Bedankt Miranda!