Energetische Huisreiniging.


Ik heb de laatste tijd veel huisreinigingen gedaan. Er kunnen vele redenen zijn waarom mensen een huisreiniging laten doen.

Meestal gebeurd dit in combinatie met persoonlijke consulten in mijn praktijk maar dat hoeft dus niet.

Ik doe nu alleen nog reinigingen in een straal van 45 km rondom Luttenberg.

 

Elk huis heeft zijn eigen ziel, zelfs elke kamer in hetzelfde huis heeft zijn eigen energie en spirit. In een huis waar veel ruzie gemaakt wordt, of waar veel verbaal of fysiek geweld is, daar is de energie laag. Het is vertroebelt en zwaar van alle negativiteit. Wanneer het huis op een plaats gebouwd is waar gifstoffen liggen of waar oorlog gewoed heeft of waar mensen heel abrupt uit het leven zijn genomen daar is de energie verstoord. Er kunnen zielen van overledenen dolen die nog steeds geen besef hebben dat ze dood zijn.
Dit kan een oorzaak zijn, waardoor je, je in een huis onprettig voelt. Het is afhankelijk van zijn bewoners en van wat er in het huis op dit moment gaande is en wat in het verleden in het huis en op de grond waarop het huis is gebouwd, is gebeurd.
Als je gaat verhuizen naar een nieuwe woning, waar de vorige bewoners veel ruzies en andere negatieve situaties hebben beleefd, dan blijft hun negatieve energie in dat huis achter. Deze zwaar beladen negatieve energie zal, door kinderen en bijzonder gevoelige volwassen mensen, altijd negatief ervaren worden.
Dit heeft meestal tot oorzaak, dat zij geenzins optimaal op hun eigen manier kunnen functioneren. Zij voelen zich onrustig, maar kunnen geen concrete benoeming geven waar hun onrust vandaan komt. Ze slapen slecht of voelen zich vaak verdrietig zonder aanwijsbare reden. Zij hebben vaak last van vervelende dromen of nachtmerries, waardoor ze geen lichamelijke rust krijgen. Hierdoor zijn ze overdag vaak vermoeid, kribbig en misschien wel angstig. Als je ‘s nachts geen mogelijkheid krijgt om goed uit te rusten, dan kun je moeilijk overdag optimaal jezelf zijn.
Alleen een wierookstokje te branden, is hiervoor onvoldoende. Wel kun je weer balans brengen door je huis energetisch te laten reinigen en weer op te laten vullen met positieve, liefdevolle en harmonieuze energieën.
De energetische huisreinigingen, zijn bedoeld om je nieuwe of oude woonhuis te reinigen van oude energieën. Zoals vervelende negatieve en zware energieën, (b.v door akelige gebeurtenissen) die toebehoorde aan de vorige bewoners of entiteiten, die deze negatieve energie in je oude of nieuwe huis of rondom je directe woonomgeving achterlieten.
Om deze reden, is het raadzaam 'n energetische huisreiniging, in je oude of nieuwe woning, uit te voeren. De bedoeling is duidelijk: je woonhuis wordt dan gereinigd en opgevuld met harmonieuze energieën.
Deze reiniging schenkt innerlijke rust aan kinderen, overgevoelige mensen, huisdieren en aan jezelf.

Redenen om een huisreiniging te laten doen kunnen zijn:

* Slecht tot niet of onrustig slapen

* Een rare kou in huis

* Kinderen die entiteiten zien

* Kinderen of volwassenen die ineens van stemming wisselen

* Eetproblemen

* Enorme moeheid

* Rare gedachten hebben

* Knipperende lampen

* Scheidingen of andere relaties die in dit huis beeindigd zijn

* Of andere klachten of situaties waardoor je er niet fijn woont 

* Een huis wat je wilt verkopen, verkoopt beter als het net gereinigd is.. inmiddels al diverse resultaten..

 

Neem gerust contact met me op mocht u hier nog vragen over hebben via het contactformulier of via de telefoon.

 

Enkele reacties na het reinigen van een woning:

 

Miranda heeft ons fantastisch geholpen met onze kinderen welke onrustig en met regelmaat niet goed konden slapen. Sinds de komst van Miranda is de rust teruggekeerd en daar zijn we zeer content mee! Nogmaals dank Miranda!!

 

Na weken slecht slapen hebben we ervoor gekozen om Miranda’s hulp in te schakelen.

We wisten beide niet wat we moesten verwachten, de gehele huisreiniging was erg indrukwekkend.

Na de huisreiniging voelde het huis anders, leger…..

De eerste nacht erna beide geen oog dicht gedaan maar dit was dan ook onze laatste slapeloze nacht tot op heden.

We slapen al 2 maanden weer heerlijk…

Nogmaals Miranda bedankt….

 

Twee weken geleden hebben wij een huisreniging mogen doen. In december zijn wij ouders geworden van een tweeling. Onze jonge dame sliep overal heerlijk. Behalve in ons eigen huis. Elke avond als we haar slaapkamer binnen liepen gilde ze alles bij elkaar. Het werd steeds extremer. Gillend lag ze in haar bedje. Samen met Miranda zijn wij door het huis gegaan. Een zeer bijzondere ervaring. Onze kleine meid heeft sindsdien niet meer gegild als we haar naar bed brachten. Ze valt heerlijk in slaap, elke avond. Wij zijn dankbaar dat we dit samen hebben mogen doen en willen graag, met dit berichtje, anderen aanmoedigen om het te doen.

 

Lieve Miranda,
Sinds de huisreiniging merken we dat er veel vrede is in huis, hebben we meer begrip voor elkaar, slapen we beter, hebben we meer energie, is de tuin nu al mooier als vorig jaar, en zijn er veeeeeeel meer vogels in de tuin. Dat is dus een enorme vooruitgang.

 

Een moeder vroeg mij of ik wist waarom haar kinderen zo onrustig waren 's nachts. Ze wilden geen van allen op de zolder slapen en kwamen er 's nachts altijd uit. We hebben de slaapkamers nagekeken en gereinigd. Het resultaat de kinderen gingen doorslapen. Na een paar dagen uit zichzelf op de zolder spelen en nu slaapt er weer een in de slaapkamer op zolder. Geweldig hoeveel rust dit geeft in een gezin.

 


Dag Miranda, 

Zo langzamerhand is alles wel een beetje geland. Wat onze zoon betreft: hij geeft aan niet veel verschil te merken. Het verschil wat wij wel merken is dat hij nu veel meer beneden is.. 

Mijn man en ik hebben het bezoek als zeer prettig ervaren. M.n. mijn man ervaart nu veel meer rust in zijn gevoelens naar zijn ouders toe.