Hallo lief mens,

Ik ben Miranda Veldkamp en heb sinds 2009 mijn eigen praktijk. Waar ik inmiddels vele mensen heb mogen begeleiden op hun levenspad, daar waar het net even niet alleen lukte.

Dit kan op vele manieren, door middel van coaching 1 op 1, of je komt gezellig meedoen met één van de vele activiteiten die ik mijn praktijk organiseer.

In de vele gesprekken of bijeenkomsten werk ik veel met reflectie, spiegelen. Waarom overkomen je bepaalde situaties en lijken sommigen zich zelfs te herhalen. Kom uit de cirkel!!

Wordt het je bewust en ik help je hiermee loslaten. Alles en iedereen is jouw spiegel, durf jij samen met mij in jouw spiegel te kijken om te zien wat het leven je vertellen wil.

 

Een andere begeleidingsvorm in mijn praktijk zijn de huisreinigingen. Veel mensen hebben in deze tijd baat bij een huisreiniging. Als er problemen zijn met slapen, er veel onrust is, een jachtig gevoel in huis, kou voelen, aanwezigheid voelen, het vermoeden dat er een aardstraal is.. dit en nog veel meer kunnen vaak verholpen worden met een huisreiniging. Kinderen van deze tijd zijn daar extreem gevoelig voor. En staan daar meer voor open dan de meeste ouders wat vaak veel problemen geeft. Wees je hier bewust van, je kind is afhankelijk van jou als ouder. Ook kan het zijn dat jezelf hooggevoelig bent (on)bewust. Dan is een huisreiniging bij klachten ook erg fijn. Meer info over huisreinigingen en activiteiten in mijn praktijk vind je op deze website. 

 

De naam BASHIRA betekend brenger van goede tijden!! ik ben er trots op dat mijn praktijk deze mooie naam heeft en al vaak eer aan heeft gedaan ..

 

Hieronder een meditatie die door mij is ingesproken. Ga je met me mee naar de Engelentuin?