Mediumschap.


Ik heb eind 2012 een opleiding basis Mediumschap gevolgd, bij Jaco Elken in Toldijk. Een cursus waarin ik weer heel veel over mezelf leerde. Ik kwam mezelf weer in verschillende dingen tegen.

Ik leerde hoe ik met alle energiën om kon gaan. Dat ik geen angst hoefde te hebben, voor niets.

Maar ook leerde ik daar dat ik hele zuivere boodschappen doorkrijg en dat ik die mooi kan verwoorden naar mijn clienten. Ik kreeg hier meer vertrouwen in mijzelf. 

Leerde hoe ik op mijn gidsen mag vertrouwen en hoe graag de gidsen van andere mensen willen helpen om een boodschap door te geven.

Ook kon ik tijdens deze consulten al mijn kennis en wijsheid van alle opleidingen samen bundelen. Hierdoor worden het super consulten en consulten waar ik trots op ben!

 

Ik mag voor de Spirit werken. Ik mag samen werken met zulke mooie energiën. Het is geweldig.

Tegenwoordig komen hier de mooie energiën van de Engelen en Aartsengelen bij. Ook boodschappen die door hen worden doorgegeven via mij mag ik aan de cliënt vertellen. Ik ben hier zo dankbaar voor.

 

Mocht je graag een antwoord willen op een vraag, contact met een dierbare of gewoon de boodschap van je gidsen willen ontvangen. Ik kan je samen met de Spirit heel veel vertellen.

 

Maak gerust eens een afspraak of vraag om informatie en krijg hele persoonlijke informatie vanuit een andere dimensie. Inmiddels heb ik ook Mediumschap deel 2 en Trance Healing. Heel bijzonder en nog meer verdieping brengt dit met zich mee. Kom en ervaar het zelf!

 

Tot gauw!